כללי על ציור של הזמר אביתר בנאי

• הוסף לסימניות
כמובן שהכל ווקטורי, כולל הגיטרה,

אני לא כ"כ שלם עם הציור של הפנים שלו, אשמח לשמוע הארות כיצד לשפר את הציור

קבצים מצורפים

• אביתר מוקטן.jpg
    KB 659.6 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
לא ראיתי אותו אף פעם כך שאני לא יודע מה לומר
מצד שני גם בלי לראות אני מבין למה את/ה לא שלם/מה

• הוסף לסימניות
נאה, אבל הוא נראה מדי סובל.
הרכות שלו צריכה להיות הרבה יותר מודגשת בציור.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהוא יראה יותר טוב אם תבהיר את הצללות העיניים הכהות מדי וכן בצידי האף.

• הוסף לסימניות
נחמד!
אבל, יש עדין הרבה מה לשפר.

• הוסף לסימניות
הוא חזר בתשובה? אשריהם ישראל!!!

לגבי הציור, בדקתי ברשת איך הוא נראה עכשיו וזה לא כל כך דומה...
זה נראה דומה יותר לאברך תמים וגם טכניקת הציור צריכה שיפור.

• הוסף לסימניות
אולי הבעיה בשיער?

• הוסף לסימניות
ממש תודה לכולם, אני כעת באמצע פרוייקט אחר, שאסיים, אם יהיה לי זמן אשב על זה יותר ואעלה לפה לשמוע את חוות דעתכם שנית

• הוסף לסימניות
הדבר הראשון הצריך תיקון - זה השפם.

כך עכ"פ לדעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;411213:
הוא חזר בתשובה? אשריהם ישראל!!!

בוקר טוב. כבר הספיק להוציא דיסק איכותי, ולהופיע בעשרות מקומות במעוזם של אינם-שומרי-המצוות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה