כללי על קצה המזלג

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?:)

קבצים מצורפים

• להיט-01.jpg
    KB 181.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מקסים!
אכן למחוק את הקו הירוק.
ולא הייתי עושה בלוק לטקסט בתוך הלב.

• הוסף לסימניות
ראיתי בעיתון ואני בדרך להתקשר אליך...
מודעה מהממת!
חגיגי, צבעוני, הרעיון של הויז'ואל מיוחד במינו!
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
מדהים!
יש לך רעיונות מקוריים ביותר!

• הוסף לסימניות
פשוט להיט! :)
אני חייבת לשאול, את התמונה את הרכבת או שהיא מוכנה?

• הוסף לסימניות
יפה מאד ואהבתי את הלוגו

• הוסף לסימניות
ממש יפה..........

• הוסף לסימניות
זה טובבב - ממש טוב.
והלוגו מוצלח מאד. שלך?

• הוסף לסימניות
ראיתי בעיתון וזה ממש מיוחד לא שגרתי ומושך את העין!

מיוחד במינו לא שגרתי...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
את צילמת את הויזואל?

• הוסף לסימניות
מקסים
אולי הייתי מחזקת קצת צבע מסויים
נראה לי קצת חיוור

• הוסף לסימניות
יפה ושונה.

• הוסף לסימניות
מוצלח מאד. אהבתי את הקו הקליל והזורם!

• הוסף לסימניות
אכן כמו שכולם כבר אמרו, מקסים!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אכן כמו שכולם כבר אמרו, מקסים!
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה