כללי עם איזה כלי מאיירים כך באילוס', ואיך?

• הוסף לסימניות
כגון כריות אלו?
אשמח לרעיונות/הסברים..

תזכו למצוות!

קבצים מצורפים

• h.jpg
    KB 8.1 · צפיות: 32
  • ח.jpg
    KB 11.7 · צפיות: 20
  • נ.jpg
    KB 15.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
דווקא רוצה לשמוע??!
מש......
מתחילים עם צורה כלשהיא מעוותים לפי הצורך. מוסיפים מספר קווי מש. דוגמים צבעים וצובעים...
כדאי לנסות לחפש חומר שמסביר אודות המש יש אתר קוויסט (יש לעשות כאן חיפוש בפורום, לקישור לאתר) שם ניתן להוריד חוברות מפורטות על תוכנות אדובי חינם! יש להרשם קודם.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שאף אחד מהדוגמאות שם לא נעשה באילוס.

• הוסף לסימניות
  • [FONT=&quot]סי קאן, אני כבר בקורס, אבל מתקשה ורוצה להתקדם.. תודה בכא..[/FONT]
  • [FONT=&quot]ת'אמת?! טוב משמע עיניים ממראה אוזניים... סתם.. הכי טוב בשבילי זה לקבל הסבר קולי+מראֶה.. זה האידיאל.. לא ככ הבנתי איזה אתר ואיך לחפשו.. עכפ, אני מתקשה בלימוד עצמי בלי דוגמאות חיות שעונות לשאלותיי- ומחכימות בכללי.. יש לך/ם אולי סרטונים וכד' או מאן דהו שיכול להסביר בקול איך משתמשים במש?! די מסתבך, ולא בהכרח באופן הפרקטי, עם מיליון נק' וקוים.. (דיסלקט, [/FONT]ADD[FONT=&quot], היפר או כל מה שיתן לכם להבין במה/איך אני מתקשה..). ממש אודה לך באם תוכלי למצוא עבורי אי אלו דוגמאות כנל..!! תודה![/FONT]
  • PARK[FONT=&quot], נכון, אלו סתם תמונות מהנט, אבל אני רוצה לאייר כעין אלו באילוס' לצורך משהו מסוים וחשוב מאד עבורי..[/FONT]
[FONT=&quot]יש למאן דהו עוד רעיונות?!??[/FONT]
[FONT=&quot]תודה רבה!! תזכו למצוות!!! [/FONT]:)
[FONT=&quot]7[/FONT]

• הוסף לסימניות
זה מתוכנות תלת מימד.

• הוסף לסימניות
תודה.
ויש את זה באילוס' גם? אני יודע שיש שם תלתד מימד, אבל לא הצלחתי בשום דרך [אולי כי אני לא ממש יודע איך..] להגיע לתוצאה הרצויה..
אני מחפש איך להגיע לזה באילוס' אפילו עם "לרמות".. העיקר שיהיה נראה כך.
תודה רבה שוב!

• הוסף לסימניות
יש לך נט פתוח. לא? (לי אין...)
תעשי חיפוש הדרכות בוידאו על כלי המש באילוסטריטור.... ותנסה לראות...
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
עשיתי, מצאתי! :)
לא מספיק עדיין כי האיכות לא הכי והם מבצעים מהר יותר ממה שמסבירים, כך שקצת קשה לקלוט...
הבעיה שלנסות ככ הרבה, ורצוף, אני פשוט נגמר מזה..
בכמ ממש ממש תודה ואם יהיו לך/ם עוד מידע על כל כלי-שהו באילוס' אשמח אם תשלחו לי..
תזכי למצוות שרה!
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה