עם איזה פלטפורמה כתבו את האתר כזה?

• הוסף לסימניות
עובד בסדר.
להלן נתונים בהטענה חוזרת.

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 132.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
גרוע.
איך קורים לתוסף הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;1750218:
גרוע.
איך קורים לתוסף הזה?

תראה, הנתונים האלה לא תמיד משקפים את חוויית המשתמש.
יכול להיות שני דפים. שניהם נטענים 7 שניות. באחד, עד שעוברות 7 שניות לא רואים כלום, וזה סיוט. בשני, כבר אחרי שניה רואים את הכל, או כמעט הכל, אבל נמשכת הטענה של סקריפטים וכל מיני דברים. זה כבר משהו אחר לגמרי. מבחינת הגולש, זה חלק. וזה פחות או יותר מה שקורה באתר שציינת.

• הוסף לסימניות
לגבי הפלטפורמה-
dot.net

• הוסף לסימניות
האתר מדי עמוס הגלילה לא נגמרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1751784:
מידע פנימי או סימנים חיצוניים?
חלק נראה PHP כמו הצור קשר.
לא יודעת אם זה נקרא מידע פנימי ;)
אך יש לי תוסף שמותקן על הכרום שמגלה באיזה פלטפורמה נכתב כל אתר
הוא גילה לי...

אם מעניין אותך חפש בתוספים Wappalyzer (מצ"ב קישור)
מישהו כאן בפורום נתן את הקישור, לא זוכרת למי הקרדיט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;1753645:
לא יודעת אם זה נקרא מידע פנימי ;)
אך יש לי תוסף שמותקן על הכרום שמגלה באיזה פלטפורמה נכתב כל אתר
הוא גילה לי...

אם מעניין אותך חפש בתוספים Wappalyzer (מצ"ב קישור)
מישהו כאן בפורום נתן את הקישור, לא זוכרת למי הקרדיט

לדעתי התוסף טועה במקרה זה.
א. לפי BuiltWith שהוא מוביל בבדיקת פלטפורמת אתרים 1. זה מאוחסן על שרת אפאצ'י 2. הוא לא מצביע על טכנלוגייה של דוט נט.
ב. הדפים חפים משדות נסתרים האופייניים בAsp.Net Winforms עבור הViewState. וגם לא html-attibute שנפוצים בAsp.Net MVC.

• הוסף לסימניות
לא התוסף טעה, אני טעיתי
הנתונים שהבאתי היו על http://builtwith.com/umanshalom.co.il
ולא על האתר של אומן... (פשוט העתקתי את הלינק ולא ירדתי לעומק דעתו של הכותב)

התוסף הנ"ל אומר על האתר של אומן שנכתב בדרימוובר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה