התייעצות עם הפניה לזירוז, לאיזה ביה"ח לפנות?

• הוסף לסימניות
האשכול הזה הוא עוד יתרון ליושבי הפריפריה.
בתי חולים בפריפריה בגדול הם סנדלריות.
אבל בהנחה שהמפגש הקלאסי עם בתי"ח זה בשעה טובה אז עם אשתי הגעתי לזירוז בזיו לפני שלוש שנים ונכנסנו מיד.
זה לא נכון בכלל!!!!!!!!!1
סורוקה בבאר שבע הם מומחים מספר אחד בלידות
וזה דבר ידוע

• הוסף לסימניות
זה לא נכון בכלל!!!!!!!!!1
סורוקה בבאר שבע הם מומחים מספר אחד בלידות
וזה דבר ידוע

וכך גם בית חולים העמק בעפולה
שני בנותיי נולדו בפריפריה.
לא אמרתי שיש בעיה במחלקות לידה. לידה זהו הליך טבעי שכל עוד שאין חירום אמור להתנהל טוב. אא"כ הצוות לא רוצה לעזור, וזה יכול לקרות בכל מקום כפי שקרה לנו פעם אחת בצפון, זה יכול לקרות בכל מקום.
דברי היו על רמה כללית של בתי חולים

• הוסף לסימניות
שני בנותיי נולדו בפריפריה.
לא אמרתי שיש בעיה במחלקות לידה. לידה זהו הליך טבעי שכל עוד שאין חירום אמור להתנהל טוב. אא"כ הצוות לא רוצה לעזור, וזה יכול לקרות בכל מקום כפי שקרה לנו פעם אחת בצפון, זה יכול לקרות בכל מקום.
דברי היו על רמה כללית של בתי חולים
ועל זה השבתי שדווקא מחלקת יולדות בהעמק נחשבת לאחת הטובות והמקצועיות בארץ מבחינה רפואית.
ומידיעה - גם ברמת הזמינות והשירות.

• הוסף לסימניות
את רוצה דווקא בירושלים?
כאחת שהתייאשה מהצוותות (המדהימים!!!, באמת!!) שעומדים בלחץ מטורף ועומס לא נורמלי ורק רוצים "להוריד מהראש" מקרים שהם טיפה יותר מורכבים מהסטנדרט....

אז מניסיון של כמה בתי חולים - ההמלצה שלי- שמיר!. מקצוענים ואדיבים באופן שלא הכרתי בשום מקום אחר, ויחס מכבד אדיב ואכפתי גם בחדר לידה וגם במחלקת יולדות.

אגב, בשמיר, בלידה לא קלה, הרופאה הציעה במהלך הלידה לסיים בקייסרי , והמיילדת (!!) אמרה לה - אולי ננסה עוד קצת, היא חרדית ובטח רוצה עוד ילדים.. ובאמת הלידה הייתה רגילה. וגם יחסית קלה-המיילדת עבדה קשה, והרופאה הייתה נוכחת במהלך כל הלידה.

בכל מקרה, מה שתחליטי - העיקר שיהי בהרבה מזל טוב !

הערת אגב- אולי אני טיפוס רגיש, ומאד קשה לי באופן אישי עם תחושת העוינות שמוקרנת, ללא מילים, כמובן, בתור "הדוסית המשתמטת" , שמוקרנת בכמה מבתי החולים בארץ, לצערי גם בירושלים. ובשמיר התייחסו אלי כמו למלכה!

• הוסף לסימניות
ועל זה השבתי שדווקא מחלקת יולדות בהעמק נחשבת לאחת הטובות והמקצועיות בארץ מבחינה רפואית.
ומידיעה - גם ברמת הזמינות והשירות.
זמינות ושירות בבתי חולים שאני הייתי (3) לא מעידים על כלום.
איפה שנדפקנו היה 90% מיילדות מעולות.
נפלנו על המשמרת שהיו 2 שלא.
ולכן המלצתי היא להתפלל. אין בזה שום ביטחון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה