אילת פלדמן
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
עמדת הטעינה של הדרימי שלי מתמלאת במים
ממה זה קורה?
מה התקלה במכשיר ואיך להתגבר עליה?
ממה זה קורה?
מה התקלה במכשיר ואיך להתגבר עליה?
כנראה בניקוי עצמימתי זה קורה? תוך כדי ניקוי עצמי או סתם ככה?
לי קרה משהו דומה בדיוק בשבוע שעבר, תוך כדי שימוש אני רואה שהמכשיר מוציא מים במקום לשאובכנראה בניקוי עצמי
הוצאתי את המכשיר לשטיפה וראיתי שהכל מלא מים
זה חזר על עצמו יותר מפעם אחת
תודה על התשובהלי קרה משהו דומה בדיוק בשבוע שעבר, תוך כדי שימוש אני רואה שהמכשיר מוציא מים במקום לשאוב
מה שקרה, שכחתי לשים את הפילטר בראש מיכל המים המלוכלכים וכנראה זה שיבש את המנוע
תודה להשם חזר לתיקנו
יכול להיות שקרה גם אצלך?
מהמים הנקיים יצא לך?אצלי היתה חסימה במעבר של המים
בדקתי את כל המעברים ואחרי שהוצאתי לכלוך שחסם הכל נשאב כרגיל.
מהמלוכלכיםמהמים הנקיים יצא לך?
אצלי יוצא מהמיכל של המים הנקיים
נוזל לי מהמיכל של המים הנקייםבדקתם שהמקום שממנו נשאבים המים לתוך המיכל המים המלוכלכים,
לא חסום...
גם שהמכשיר כבוי?נוזל לי מהמיכל של המים הנקיים
איפה בדיוק לבדוק מה חסום?
כןגם שהמכשיר כבוי?
יש תקלה (בשסתום של המים הנקיים).
אפשר בעצם לסדר את זה לבד?הבעיה שלנו היתה מהתחלה ולא פתאום
והיא קרתה בגלל שהגומי שמחבר בסוף הצינור הפנימי ששם יוצאים המים הנקיים
לא היה מספיק הדוק
קניתי אותה בחול כך שלא היתה לי כ"כ ברירהאפשר בעצם לסדר את זה לבד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים