דרוש מידע עמדת הטעינה מתמלאת במים

• הוסף לסימניות
עמדת הטעינה של הדרימי שלי מתמלאת במים
ממה זה קורה?
מה התקלה במכשיר ואיך להתגבר עליה?

• הוסף לסימניות
כנראה בניקוי עצמי
הוצאתי את המכשיר לשטיפה וראיתי שהכל מלא מים
זה חזר על עצמו יותר מפעם אחת
לי קרה משהו דומה בדיוק בשבוע שעבר, תוך כדי שימוש אני רואה שהמכשיר מוציא מים במקום לשאוב
מה שקרה, שכחתי לשים את הפילטר בראש מיכל המים המלוכלכים וכנראה זה שיבש את המנוע
תודה להשם חזר לתיקנו
יכול להיות שקרה גם אצלך?

• הוסף לסימניות
לי קרה משהו דומה בדיוק בשבוע שעבר, תוך כדי שימוש אני רואה שהמכשיר מוציא מים במקום לשאוב
מה שקרה, שכחתי לשים את הפילטר בראש מיכל המים המלוכלכים וכנראה זה שיבש את המנוע
תודה להשם חזר לתיקנו
יכול להיות שקרה גם אצלך?
תודה על התשובה
בדקתי, אני רואה שהפילטר בפנים

מה יכולה להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה קרה כמה פעמים
זה נראה כמו בעיה בפתח יציאת המים של המיכל,
לא הצלחתי לתקן
אבל זה הפסיק לקצת זמן, אתמול שוב היה שלולית בבסיס של הדרימי

אשמח אם יש למישהו מידע על זה

• הוסף לסימניות
בדקתם שהמקום שממנו נשאבים המים לתוך המיכל המים המלוכלכים,
לא חסום...

• הוסף לסימניות
אצלי היתה חסימה במעבר של המים
בדקתי את כל המעברים ואחרי שהוצאתי לכלוך שחסם הכל נשאב כרגיל.
מהמים הנקיים יצא לך?
אצלי יוצא מהמיכל של המים הנקיים

• הוסף לסימניות
הבעיה שלנו היתה מהתחלה ולא פתאום
והיא קרתה בגלל שהגומי שמחבר בסוף הצינור הפנימי ששם יוצאים המים הנקיים
לא היה מספיק הדוק

• הוסף לסימניות
אפשר בעצם לסדר את זה לבד?
קניתי אותה בחול כך שלא היתה לי כ"כ ברירה
לחכות שמישו שם יבין לא היה לי כח וזמן
אם את מספיק טכנית ,אפשר
אבל אולי הבעיה שלך אחרת..

• הוסף לסימניות
יש להם בעיה לפעמים שהמיכל של המים הנקיים נוזל ממנו מים למרות שלא שבור. היה לנו את זה גם התקשרתי לשירות לקוחות החדש שלהם ושלחו לי מישהו שיקח ואחרי שבועיים שלחו לי את המכשיר עם חלק חדש. אבל יש בו בעיות אחרות גלגלת מסריחה וחומר ניקוי שלא יורד בתעלה ונשאר תקוע.... אני צריך ליצור איתם קשר שוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לוקחים ילדים לשיט בננות - הכינו אותם מראש! אפשר ליפול למים ולשהות במים כמה דקות רצופות.
לאחר סיפור משפחתי, על קבוצה משפחתית שהלכה לשיט בננות.
ולא הכינו אותם שאפשר ליפול.
הכי הרבה הכינו אותם שמי שרוצה יכול ליפול למים. ומי שלא, יחזיק חזק וישאר על הבננה.

אבל מעשה שהיה כך היה, לאחר שהתמקמו על הבננה באמצע המקום, והתחילו בשיט האמיתי והכייף, לפתע פתאום הבננה התהפכה על עצמה.
וכל מי שהיה עליה התהפך למים, ואם רצה לנשום, היה חייב לצאת ממתחת לבננה.
ואז כולם כולל כולם היו בתוך המים - כמובן כמובן עם אפודות הצלה וכו' ואין סכנת טביעה.
אבל זה כבר לא נעים לעמוד במים באמצע שום מקום.
אבל אז קרתה תקלה נוספת, המנוע של הסירה כבתה.
ואז מפעיל הסירה לא יכל להסתובב ולאסוף אותם.
אז הו קרא למובגרים בואו תשחו אלי ותעלו...
ורוב הקבוצה לא ידעה לשחות.
והמבוגרים אומרים לו, קודם תלך לאסוף את הילדים.. והוא (מפעיל הסירה) אומר אל תגידו לי מה ואיך לעשות.
והילדים בהיסטרייה, בוכים ומפוחדים.
ובנתיים סירה נוספת של אותה חברה שתפקידה לפקח וצופה במתרחש לא נוקטת אצבע, ורק לאחר 10 דקות שחלק מהילדים החלו להיסחף עם הרוח, אז הם הרימו אותם לסירה שלהם.
לאחר 10 דקות הוציאו את כולם מהמים.

מסקנא , לא קרה כלום בגוף, אבל להבא, יש להכין כל אחד ואחד בנפרד ופרטני, בזמן שהוא מרוכז ואין לו אלפי אנשים מול העיניים, ועוד דברים שמסיחים את דעתו, לעשות את זה אחד על אחד בבית או בכל מקום אחר, ולומר לו שים לב, אנחנו יוצאים לשיט בננות, ייתכן שנופלים למים, זה לא מסוכן. ולא קורה כלום. אין כרישים...
סך הכל דג ידגדג אותך באצבעות וינקה לך את הפטריות

ואם הוא לא ירצה בגלל זה, אז מה עדיף???

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה