עמודים נוספים מהקומיקס - עם הטקסט

• הוסף לסימניות
את הקומיקס המלא אפשר לקרא בקישור שבחתימה.

picture.php

picture.php

picture.php

דעתכם כתמיד מוסיפה ומאירה!

• הוסף לסימניות
אני באופן אישי מאוד אהבתי גם את הזוויות וגם את משחקי הצבע

מאוד מאוד יפה!
לשמחתי אין לי הערות כי זה מוכן לספר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
איזה יופי, קומיקס מרתק.
כשיצא כספר, יש הרבה שיקפצו אליו.

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד
אהבתי את הפרספקטיבות המעניינות
של האיש מציץ מחוץ לחדר הישיבות
ושל המשרד אין תקווה מבחוץ
ממש זוויות מעניינות!
צביעה יפה
איפה זה מתפרסם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1027209:
מיוחד מאוד
אהבתי את הפרספקטיבות המעניינות
של האיש מציץ מחוץ לחדר הישיבות
ושל המשרד אין תקווה מבחוץ
ממש זוויות מעניינות!
צביעה יפה
איפה זה מתפרסם?

תודה לך ותודה לכולם!
כרגע זה ווב קומיקס. אני מעלה את זה בכמה מקומות באינטרנט. ולא שוללת הדפסה מסחרית כי קהל היעד ברובו לא מסתובב כל כך ברשת.

• הוסף לסימניות
איזה הספקים... מדהים!
בגדול, הכלל בבועות הדיבור בקומיקס שתמיד מתחילים לקרוא מהבועה הימנית העליונה ביותר.
לכן, למשל באישה הייתי שמה את בועת הדיבור שלה למעלה. מעל הגובה של הבועות שמשמאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביג לונדון;1027672:
איזה הספקים... מדהים!
בגדול, הכלל בבועות הדיבור בקומיקס שתמיד מתחילים לקרוא מהבועה הימנית העליונה ביותר.
לכן, למשל באישה הייתי שמה את בועת הדיבור שלה למעלה. מעל הגובה של הבועות שמשמאלה.

תודה. אני יודעת. הבועה שלה היא היחידה בפאנל הזה. קודם רואים מה קרה ואז היא אומרת את דבריה. אם זה היה לפני ההחזרה של התיק, זה לא היה מובן.
הבועות שמשמאלה הם בפאנל אחר. יכול להיות שההפרדה ביניהם לא מספיק חדה...

• הוסף לסימניות
הערתי על הבועה הזאת. כי באופן אישי היא הפריעה לי לקצב הקריאה.
כנראה שההפרדה לא מספיק ברורה.

• הוסף לסימניות
לדעתי הרעיון קצת בעייתי..

לעשות קמיע שמעניק ללובשו יכולות של סופר מן...
מילא כשזה מבוסס על סיפורי צדיקים אמיתיים. אבל להציע שיש קמעות שעושים דברים כאלה... התורה זה לא סיפורי קומיקס ולא נראה לי שייך לעשות מקמעות וקבלה שכל עניינים זה לימוד עומקה של התורה מעשי קומיקס ויכולות על אנושיות.

זה דעתי.

• הוסף לסימניות
ההומור משובח
ו..גם האיור.

• הוסף לסימניות
יופי של איורים,
אינני מתייחסת לתוכן כי נושא הקמיעות אצלי הוא קצת בעייתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י toraman;1028639:
לעשות קמיע שמעניק ללובשו יכולות של סופר מן...
מילא כשזה מבוסס על סיפורי צדיקים אמיתיים. אבל להציע שיש קמעות שעושים דברים כאלה... התורה זה לא סיפורי קומיקס ולא נראה לי שייך לעשות מקמעות וקבלה שכל עניינים זה לימוד עומקה של התורה מעשי קומיקס ויכולות על אנושיות.

זה דעתי.

יכול להיות. תקרא את ספר המעשיות. זה ספרים עתיקים שיש שם סיפורים מופלאים מאוד על קמעות. כולם מבוססים על צדיקים ועל מקורות רצינייים.

• הוסף לסימניות
וואו, הקומיקס בסגנון שעוד לא ראיתי! תצליחי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה