עמודים 08-09 קומיקס "עפרון"

• הוסף לסימניות
רבותיי אנחנו כמעט נוגעים בסוף!

על מנת לראות מקרוב יותר (ועל מנת לראות את כל העמודים של הקומיקס מקובצים במקום אחד) יש ללכת לבלוג שלי (קישור בחתימה) שם חילקתי את העמודים לשתיים ככה תראו טוב יותר.
חוו"ד יתקבלו בשמחה!
תהנו! ותצחקו!!!!! :)

קבצים מצורפים

• 08TXT.jpg
    KB 996.6 · צפיות: 30
  • 09TXT.jpg
    1.2 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ג-ד-ו-ל!
אהבתי את ה"תבדקו בעמוד 3"!

• הוסף לסימניות
אין על הקומיקס הזה.............
(תתחיל לחשוב על הסדרה הבאה.....לא נסתדר בלי.)

האיש עם הפתק על הגב-גדול! :)

• הוסף לסימניות
למה אתה לא כותב איזה ספר קומיקס?
או שכבר כתבת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;779420:
למה אתה לא כותב איזה ספר קומיקס?
או שכבר כתבת...
למה כל הסיפור הזה מה זה?.. :)

• הוסף לסימניות
אוי זה טוב....

• הוסף לסימניות
אתה הולך להוציא מזה ספר?
ממש יפה!!

• הוסף לסימניות
אדיר !!
שיפור מעמוד לעמוד !!

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים ממש אהבתי. במיוחד נהנתי מהפתק על הגב- רעיון קוטל!
ביקשת חוות דעת- לדעתי הילד הצללית הסגולה צריך להיות קרוב יותר לדלתות החיידר כי איך שהוא עכשיו הוא נראה מאוד קטנטן בגלל הפרספקטיבה.
עוד משהו קטן שיהפוך את העמודים למושלמים: גיבור במשבצת על ערמת החול נראה שהוא עומד ליפול. אני רואה שהתכוונת לזה שהוא נעצר מהריצה שלו בצורה חדה כמו בעמוד תשע אבל משום מה זה נראה שונה בערמת החול. או בגלל שמדובר בגבעה ואז בעצם כפות הרגליים שלו לא באוויר. או בגלל שענן האבק מאחוריו קטן ולא מספיק בולט. אני לא יודעת להגיד לך בדיוק אבל נראה לי שצריך שם תיקון כדי שזה יראה נכון.
עד כאן חוות הדעת רק בגלל שביקשת. הציורים שלך מדהימים. כל כך משעשעים, ומלאי חיות. אני בטוחה שאם תוציא אותם הם יהפכו ללהיט מצליח!!!

• הוסף לסימניות
חמווווד

על זה נאמר "כחיצים ביד גיבור" (כך קוראים לו, נכון?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;779470:
אתה הולך להוציא מזה ספר?
ממש יפה!!
שאלה טובה, אין לי מושג..
תודה לכולם! :) (תודה לך MARISA על החוו"ד וההודעה הארוכה והמושקעת :) )

• הוסף לסימניות
מעולה! כיף, זורם, מעניין, תנועות נכונות, זוויות מגוונות, חלוקה טובה של פרייימים. בקיצור מצויין!

• הוסף לסימניות
מצחיק, מקפיץ, נהדר כמו הקודמים, מחכים במתח ל-10..
והילד הקטן הסגול באמת צריך שיפוץ, ככה הוא נראה כתם:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה