כללי עמוד חדש בשלבי הבניה, אנא הביעו דעה

• הוסף לסימניות
(האמת שאני מתלבט אם להעלות כאלו עבודות בעת שאין באפשרותי לנדב את זה להציבור אחר השקעת ימים ושעות בזה, וגם -כמו שכתבתי בעבר- קשה מאוד להסביר השלבים בכזה עבודה.
אני מעלה על דעת שהחברים נהנים לראות עבודות כזה, ואוהבים לעזור בהבעת דעה. אשמח לשמוע עוד בנושא).

צפה בקובץ המצורף 4955

קבצים מצורפים

• Column3.jpg
    KB 144.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לא בעד האפקט הזה, אבל העיצוב יפה מאוד!
הייתי מוסיף השורה של הנקודות מלמטה (שמשום מה נתקע בדיוק באמצע) גם יותר למעלה, איפה שהעיטור מתחיל.

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה .
ניכרת השקעה רבה .

• הוסף לסימניות
חושבני שאילו החלקים המסולסלים בחלק העליון יקבלו יותר צל בחלק החיצוני זה יקבל מראה יותר בולט ונכון

• הוסף לסימניות
עבודה אדירה . מאד מרשים
רציתי לשאול האם בכוונה העמוד עצמו (לא הבסיס) הולך ומתרחב כלפי מטה ? לי זה מפריע בעין

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה,
אולי בכל זאת תנסה להסביר איך אתה עושה את זה?

• הוסף לסימניות
עבודה יוצאת מהכלל, באיזה תוכנה בנית את זה?

• הוסף לסימניות
העמוד יפה מאוד. אם כי הוא לא מספיק משדר שהוא עגול, אולי כי התאורה באמצע לא ישרה כל כך.
ולדעתי צריך קצת להגביה את העמוד. היחס בינו לעיטורים לא כ"כ מתאים.
אבל העבודה-פצצה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
פונטגרפר אנחנו מאוד נהנים לראות עבודות שלך זה בתכלס עוזר לנו להתקדם.
בעמוד למטה צד שמאל יותר רחב מימין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה