כללי עמוד עמוד, מי אתה ומה שמך?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מהם זכויות היוצרים שלהם?

כמובן שכל עוד לא נאמר כאן אחרת - אין להשתמש בהם אלא לראותם בלבד...

קבצים מצורפים

• עמוד 3.png
    KB 67 · צפיות: 13
  • עמוד 6.png
    KB 131.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
סליחה על הנודניקיות, אבל אולי בכל זאת מישהו יודע פרטי יוצר?

• הוסף לסימניות
סוג של פונטייפ(נויבירט)
או חסידיש פלוש.
מהתרשמות ראשונית בלבד- לא מתוך ידיעה מוחלטת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושמוש;1762991:
סוג של פונטייפ(נויבירט)
או חסידיש פלוש.
מהתרשמות ראשונית בלבד- לא מתוך ידיעה מוחלטת.

מה פתאום?!
לא מיניה ולא מקצתיה!
סוג של שאטרסטוק לענ"ד...

• הוסף לסימניות
אני מכירה,
זה מתוך אתר\קטלוג מחו"ל של עיצובים לבית, לפני מליון שנה העלו זאת לפרוג
לא נראה לי שיש בעיה עם זכויות כשאת משתמשת בזה רק כרפרנס או משנה בזה דברים (ע"י צביעה למשל)
יהיה לי קצת קשה למצוא את המקור
אבל התיקיה שלי במחשב שמכילה את התמונות הנ"ל היא מ-2007
מחיפוש קצר לא מצאתי את האתר הנ"ל, אולי כבר לא קיים

• הוסף לסימניות
בפעם המי יודע כמה,
חברי פרוג - עזרתם לי מאד!
תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה