עמוד שץ וארון קודש

• הוסף לסימניות
אשכול חדש מכיון שיש תמונות אחרות,
מקווה שתהנו.

קבצים מצורפים

• עמוד שץ_S.png
    KB 1,023.4 · צפיות: 27
  • camera1_2_s.png
    KB 972.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד
בניה אישית?

• הוסף לסימניות
חבל שלא אני הזמנתי את העבודה הזו. יפהפה!!

העמוד נראה קצת גבוה מידי. חסר קצת פרופורציה הין גובה העמוד לגובה הגב (שיויתי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1277802:
חבל שלא אני הזמנתי את העבודה הזו. יפהפה!!

העמוד נראה קצת גבוה מידי. חסר קצת פרופורציה הין גובה העמוד לגובה הגב (שיויתי).
כשתזמין עבודה, אעשה לפי המידות שלך :D, ;)

• הוסף לסימניות
גיל העבודות שלך יפיפיות, אני הייתי מציע לך לאזן את הצבעים כך:
(אבל זו רק דעתי...)

קבצים מצורפים

• עמוד שץ_S.png
    KB 563.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1278049:
גיל העבודות שלך יפיפיות, אני הייתי מציע לך לאזן את הצבעים כך:
(אבל זו רק דעתי...)
תודה רבה על המחמאה ועל ההערה,
תראה את התמונה בתיק העבודות שמה זה נראה יותר טוב.
ישנן הערות שהעירו לי לא פעם, ואני מודה על כך, אך צריך לדעת שפעמים רבות כשהתמונה היא בגודל ה"טבעי" היא נראת אחרת.
נ.ב.
מכיון שא"א להעלות לאשכול תמונה ששוקלת יותר ממגה, אני צריך להקטין כדי שראו אותה.

• הוסף לסימניות
תעלה אותה ב-JPG באיכות לא מכסימאלית ואז תוכל להגיע לרזולוציה גבוהה יחסית

• הוסף לסימניות
מדהים
אהבתי את הפוסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה