עמוד 11 קומיקס "ילד ובית ריק"

• הוסף לסימניות
זו בעיה ידועה ומפורסמת שנידונה בכל מפגש של אוחזים בעט, האם הספרות צריכה להיות מעצבת או משקפת?
אני חושבת שגם לקומיקסים שמראים שודדי ים הרג ורצח באופן בלתי מבוקר אין מקום במדפינו.
הסדרה מתוקה מאוד ומשעשעת, אני מנסה לחשוב על ילדים בסביבתי האם זה יתרום להם חשק להיות טובים יותר? איכותיים? ובמילים פשוטות, וותרניים? ממושמעים? חשק ללמוד?

אז מה זו סתם אופציה להעביר את הזמן?
יש אופציות פשוטות וזולות יותר. חלק ממעשי גיבור יעידו.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה בגיבור ובמעשים שלו, למען השם???????
ילד צדיק ומתוק, רוצה לעשות נחת רוח להוריו, מלא כוונות טובות כרימון!!!!!!!!!!!
כולנו עדים כמה שהוא טרח לסדר את הבית פיקס, מי מהילדים שלכם עושה דברים כאלה בסתם יום של חול? ועוד מנצל למטרה הזו את הבית הריק שהיה יכול למלא בתעלולים רעים וחטאים?
למה, הוא אשם שהחתול וכו'?
היה כאן איזשהו משהו שמישהו עשה מתוך כוונות זדון, שמישהו הרע, שמישהו היה לא בסדר?
אפילו דבר אחד לא!
מה אתם רוצים ממנו, מה?????????????
ראו אילו כוונות טובות, איזו שקידה ואיזו מסירות ואיזו חריצות, איזו אחוות רעים, איזה שיתוף פעולה פורה מצפים לנו בהמשך הדרך!
וכמה שיבוצים תורניים ומרחיבי אופקים, סימני כשרות הבהמות ועוד כהנה וכהנה...
ומה עם מצווה גדולה להיות בשמחה?
מהספרים החינוכיים ביותר על מדפינו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;861902:
כולנו עדים כמה שהוא טרח לסדר את הבית פיקס, מי מהילדים שלכם עושה דברים כאלה בסתם יום של חול? ועוד מנצל למטרה הזו את הבית הריק שהיה יכול למלא בתעלולים רעים וחטאים?
היה כאן איזשהו משהו שמישהו עשה מתוך כוונות זדון, שמישהו הרע, שמישהו היה לא בסדר?
אפילו דבר אחד לא!
ראו אילו כוונות טובות, איזו שקידה ואיזו מסירות ואיזו חריצות, איזו אחוות רעים, איזה שיתוף פעולה פורה מצפים לנו בהמשך הדרך!

גישה מעניינת מאוד... חבל שלא כולם חושבים ככה .. :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;861902:
אפילו דבר אחד לא!
מחזקת את ידיך, במיוחד בגלל הפיסקה הזו.
מותר לילדים עליזים מהזן של גיבור להזדהות קצת, מה יש?
אם כל הילדים בספרים יהיו רק כמו איינשטיין, לאן נגיע?

• הוסף לסימניות
אני ההייתי מהילדים האלו(יו יו אם יחסרו רעיונות אוכל לתת בשפע), גדלתי בבית באווירה חוצניקית, משוחררת ומאפשרת. ועדיין אני חושבת שלא היה טוב מידי אילו בספרים שהייתי קוראת הייתה לגיטימציה להתנהגות כזו.
עברתי כעת על הפרקים כולם. זה לא רק התוכן, זו האווירה הנושבת מהציורים הנאים והזורמים שבקומיקס הזה הם מתפרעים ומשתוללים.

וחוץ מזה,
קראתי הרבה ספרים ששידרו שמחה והרבה ספרים שלא התייחסו לילדים שובבים כמוקצעל'ך,.
קחו לדוגמא את ילדי שי ושיקו החביב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;861930:
אני ההייתי מהילדים האלו(יו יו אם יחסרו רעיונות אוכל לתת בשפע), גדלתי בבית באווירה חוצניקית, משוחררת ומאפשרת. ועדיין אני חושבת שלא היה טוב מידי אילו בספרים שהייתי קוראת הייתה לגיטימציה להתנהגות כזו.
עברתי כעת על הפרקים כולם. זה לא רק התוכן, זו האווירה הנושבת מהציורים הנאים והזורמים שבקומיקס הזה הם מתפרעים ומשתוללים.

וחוץ מזה,
קראתי הרבה ספרים ששידרו שמחה והרבה ספרים שלא התייחסו לילדים שובבים כמוקצעל'ך,.
קחו לדוגמא את ילדי שי ושיקו החביב.

אני לא חושב שזה נכון..
הדאגה שלי היא לא התגובה של הילדים לסיפור עצמו, הילדים אוהבים חיים, אוהבים לצחוק, לעשות שטויות נחמדות, ובשום פנים ואופן הקריאה של הקומיקסים הללו תהפוך אותם לשונים, להיפך, הם נורא יאהבו..
הסיפורים לא יתאימו לכולם אני מסכים, אבל מצד שני הרבה משפחות ישמחו מסיפורים האלה.. עדיף שהילדים יושבים בבית וצוחקים לאור הנר מאשר ילדים מסתובבים ומשתעממים ומחפשים בדיוק את מה שהסיפורים האלה נותנים בשפע..

הדאגה שלי היא האנשים שלא יתחברו, ולא מספיק שהם לא יתחברו הם יעשו בעיות, ויש לצערי הרבה כאלה.. ולזה בדיוק אני לא רוצה להכנס..

• הוסף לסימניות
אולי זה ישמע לך נורא סבתאי,
אבל מנסיון של סופרים מלאי כשרון ועמוסי כוונות טובות שזינקו לשוק בגיל צעיר מידי.
קח לך עוד כמה שנים עד שתצא עם ספר משלך.
בכל גיל שבו תעשה זאת תתקבל בתשואות****!!!!<>>;~~~******!
אומרים שמלא לעשות מפסידים פחות. מתחרטים פחות. לא בטוח שתמיד זה נכון.
הפעם כנראה כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כל מיני;861965:
אולי זה ישמע לך נורא סבתאי,
אבל מנסיון של סופרים מלאי כשרון ועמוסי כוונות טובות שזינקו לשוק בגיל צעיר מידי.
קח לך עוד כמה שנים עד שתצא עם ספר משלך.
בכל גיל שבו תעשה זאת תתקבל בתשואות****!!!!<>>;~~~******!
אומרים שמלא לעשות מפסידים פחות. מתחרטים פחות. לא בטוח שתמיד זה נכון.
הפעם כנראה כן.

זה בסדר....., עד שהוא ימצא את הדוד העשיר יעברו כמה שנים.

קומיקס מגנייייייב! והמשבצת המדוברת עוד יותר גנובה..........!

• הוסף לסימניות
אמנם אני לא חושב שהספר ימצא בכל בית יהודי
אבל יש לו בהחלט את הקהל שלו שעל בטוח יכסה את ההוצאות שדרך אגב -לא כל כך גבוהות
בכריכה רכה ספר של 58 עמודים יכול לעלות לך עד 10 שקלים לספר ל1000 עותקים מכירה לחנויות ב30 ומספיק למכור שליש מהכמות כדי לכסות הכל .... וזה במונחים פשוטים ..זה למעשה יותר רווחי

• הוסף לסימניות
וההפצה--- והחנות לא מרויחה?
נראה לי טעות בחישוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;861910:
גישה מעניינת מאוד... חבל שלא כולם חושבים ככה .. :D
תעירו את 'זיגמונד פרויד' משנתו הנצחית.
מעניין מה היה חושב על מכלול הגישות והסתירות והדחפים והקונפליקטים...;)

תראו מה מצליח לעשות לנו איזה 'גיבור קטן' .
כזה קטן.:p
תתעודד,יויו תתעודד!
עוד יום יבוא ושמש תזרח
אם לא במערב,לפחות במזרח...:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;862040:
וההפצה--- והחנות לא מרויחה?
נראה לי טעות בחישוב

אפשר להפיץ בעצמו שליש מהכמות (300 עותקים ..לא רציני )
וכמובן שהחנות מוכרת בבערך 50 ..מה חשבת ?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה