- הוסף לסימניות
- עוד שבע דקות וזה נגמר!
- אופס המחשב קרס לי!
- אני לא מרים לו את הטלפון, איזה שקר אגיד לו?
- הראש תקוע, אין לי שום רעיון.
- עוד חצי שעה זה נכנס לדפוס ועבודה לא גמור.
- תבוא בשעה שתים.
אלו וכיוצא באלו הם דברי א' חיים של כל גרפיקאי, אז אקדיש השורות דלהלן לנושא בסיסי זו:
הלא גלוי וידוע שכל מקצוען רוצה להיות עומד בזמנים ומקדיש כל מרצו להגיע לזה, אבל בעסק של גרפיקה הדבר אינה תלויה בנו בגלל עשרות סיבות:
- רעיון של עימוד ועיצוב
- חיפוש התמונה הנכונה
- הלקוח שלפני זה עומד על הראש ועדיין לא נגמר.
- פתאום באמצע העבודה נכנס לקוח עתיק עם פוטנציאל טוב ורוצה עבודתו בתוך שעה ומוכן לשלם היתרון.
- וכו' וכו' אשר אי אפשר לפורטם כי רבים הם.
ועד שלא גמרת עם לקוח א' מגיע הלקוח השני שסיכמת לשעה 2 אחה"צ, והוא יצטרך לחכות בוודאות עוד חצי שעה.
ואחרי זה אומר הלקוח דנן לחברו שאתה אירחת קצת ולא עמדת בלו"ז וחברא חברי אית לי' ועוף השמים יוליכו את הקול והתוצאות מוטב שלא נשורנה.
אז אחלה פניכם חברי הפורום איך מתמודדים עם זה ומה עושים לינצל מפגע רע זו אחת ולתמיד?
אדרבה תתרמו מנסיונותיכם.
- אופס המחשב קרס לי!
- אני לא מרים לו את הטלפון, איזה שקר אגיד לו?
- הראש תקוע, אין לי שום רעיון.
- עוד חצי שעה זה נכנס לדפוס ועבודה לא גמור.
- תבוא בשעה שתים.
אלו וכיוצא באלו הם דברי א' חיים של כל גרפיקאי, אז אקדיש השורות דלהלן לנושא בסיסי זו:
הלא גלוי וידוע שכל מקצוען רוצה להיות עומד בזמנים ומקדיש כל מרצו להגיע לזה, אבל בעסק של גרפיקה הדבר אינה תלויה בנו בגלל עשרות סיבות:
- רעיון של עימוד ועיצוב
- חיפוש התמונה הנכונה
- הלקוח שלפני זה עומד על הראש ועדיין לא נגמר.
- פתאום באמצע העבודה נכנס לקוח עתיק עם פוטנציאל טוב ורוצה עבודתו בתוך שעה ומוכן לשלם היתרון.
- וכו' וכו' אשר אי אפשר לפורטם כי רבים הם.
ועד שלא גמרת עם לקוח א' מגיע הלקוח השני שסיכמת לשעה 2 אחה"צ, והוא יצטרך לחכות בוודאות עוד חצי שעה.
ואחרי זה אומר הלקוח דנן לחברו שאתה אירחת קצת ולא עמדת בלו"ז וחברא חברי אית לי' ועוף השמים יוליכו את הקול והתוצאות מוטב שלא נשורנה.
אז אחלה פניכם חברי הפורום איך מתמודדים עם זה ומה עושים לינצל מפגע רע זו אחת ולתמיד?
אדרבה תתרמו מנסיונותיכם.
הנושאים החמים