דרוש מידע עמילות מכס אליאקספרס

• הוסף לסימניות
קניתי מוצר בשווי 75.5 דולר, המוכר רשם פחות מ70 דולר
החבילה נשלחה ע"י חברת DSV
והם שלחו לי דרישת תשלום של 100 ש"ח, 50 מכס, ו50 עמלה בשבילם.
1. האם ניתן להיפטר עדיין מהמכס בדרך כלשהיא?
2. ניתן לשלם את המכס לבד, בלי העמלות?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
על שניהם התשובה שלילית.

אפשר רק לא לקחת את המוצר שיחזור למוכר שאמור להחזיר לכם את התשלום.

• הוסף לסימניות
בטוח שהוא חייב להחזיר את התשלום?
המוכר אומר שאין אפשרות להחזיר את המוצר, ושאם לא אקח את זה אני מפסיד את התשלום.

• הוסף לסימניות
לא יודע מה המוכר?
קניתם ישירות מאבו נפחא, או מאתר גדול כמו אלי אקספרס וכדו'?
ברגע שזה יוצא חזרה למוכר פותחים סכסוך על אי הגעה ומקבלים החזר.

• הוסף לסימניות
לא יודע מה המוכר?
קניתם ישירות מאבו נפחא, או מאתר גדול כמו אלי אקספרס וכדו'?
ברגע שזה יוצא חזרה למוכר פותחים סכסוך על אי הגעה ומקבלים החזר.
תודה רבה על המענה.
השאלה היא האם לפי הכללים באליאקספרס, אם לא שילמתי את המכס ומשום כך זה הוחזר למוכר, אני זכאי להחזר.
נשמע לי לא הגיוני, אל אף שאשמח לשמוע שזה נכון ואני יכול להתעלם מהמכס.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על המענה.
השאלה היא האם לפי הכללים באליאקספרס, אם לא שילמתי את המכס ומשום כך זה הוחזר למוכר, אני זכאי להחזר.
נשמע לי לא הגיוני, אל אף שאשמח לשמוע שזה נכון ואני יכול להתעלם מהמכס.
זה לא קשור למכס, ברגע שזה חוזר למוכר אתם מקבלים החזר, ואם המוכר מראש מקשקש, אז זה רק בסכסוך אחרי שתהליך ההחזרה מתחיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה