התייעצות "עמלות שחרור מהמכס" על מוצר שעלה 25 דולר

• הוסף לסימניות
קניתי באליאקספרס מוצר בסכום של 25 דולר + דמי משלוח 4.90 דלר.
הבוקר התקשר שליח של הדואר וביקש תשלום ' עמלת שיחרור מהמכס' בסך 36 שקלים.
לא שילמתי כרגע.
מה הסיפור?
המחיר שעלה המוצר נמוך. שילמתי על משלוח ישירות לספק.
יש לכם מידע מה התשלום הזה והאם ניתן לשחרר את הפריט בלעדיו?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש מצב שביצעת כמה הזמנות באלי וצירפו לך חבילות עד שסכומן עלה מעבר ל75 דולר?

• הוסף לסימניות
יש מצב שביצעת כמה הזמנות באלי וצירפו לך חבילות עד שסכומן עלה מעבר ל75 דולר?

השליח נתן לי את מספר המעקב בדקתי מיד ומדובר במוצר אחד.

• הוסף לסימניות
כל מוצר שנשלח במשלוח מהיר שליחים, שנקרא EMS מחויב ב-9$ בדיקה במכס...
חוצפה אבל אין מה לעשות, מה גם שכל התהליך אורך יותר מזמן של כמה משלוחים.

• הוסף לסימניות
כל מוצר שנשלח במשלוח מהיר שליחים, שנקרא EMS מחויב ב-9$ בדיקה במכס...
חוצפה אבל אין מה לעשות, מה גם שכל התהליך אורך יותר מזמן של כמה משלוחים.

איזה מהר? חודשיים+
ובעצם מי החצוף כאן? המוכר או הדואר.
ואם אני מגיע לקחת ישירות מהסניף (המרוחק) ולא על ידי שליח עד הבית תבוטל העמלה?
תודה.

• הוסף לסימניות
אוף!!!!
אני גם הרגע מקבלת הודעה מהדואר שאני צריכה לשלם 109 ש"ח לשחרור החבילה.
דוןוקא זכור לי שהשתדלתי שהרכישות לא יגיעו לסכומים גבוהים ממש! מעצבןןןןןןן:mad::mad:
לא קרה לי אף פעם עדיין

• הוסף לסימניות
איזה מהר? חודשיים+
ובעצם מי החצוף כאן? המוכר או הדואר.
ואם אני מגיע לקחת ישירות מהסניף (המרוחק) ולא על ידי שליח עד הבית תבוטל העמלה?
תודה.
בדיוק. איטי להחריד.
הדואר חצוף, אבל המוכר אשם שבחר בשיטת המשלוח הזו.
בזמנו שאלתי את הנציג שהתקשר לחייב אותי, והוא אמר שאין דרך, אולי יש אני לא יודע.

• הוסף לסימניות
את יכולה לומר לו שישאיר את זה אצלו ולא יביא לך
עשיתי זאת פעם

לקראת סוף השנה האזרחית התקשרו לשאול אם אני רוצה בכל זאת, במחיר זול יותר כי אם לא הם גורסים, אז לקחתי

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה עם מוצר שהזמנתי מאמזון, התקשרו אלי שאני צריכה לשלם ניסיתי להתווכח אבל הוא הסביר לי שכל משלוח דרך EMS (לא היתה לי אשרות לבחור צורת משלוח) חייב בתשלום עמלת שחרור מהמכס הוא רצה מס' אשראי בטלפון לא הסכמתי הלכתי לשלם בסניף...
מאז למדתי אם יש אפשרות לבחור איזה משלוח אז לא EMS כי לא רק התשלום זה גם מעכב את המשלוח, החבילה שלי שכבה אצלם שבועיים עד שהתקשרו וגם אחרי ששילמתי עד שלא התקשרתי להתלונן החבילה נשארה בלוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה