- הוסף לסימניות
אלא אם כן לדוגמא הם יראו מחשב על השולחן וישאלו איפה הקבלה על קניית המחשב...תבוא ביקורת, ואני אגיד להם שאין לי אפילו הוצאה אחת וקיזזתי 30% כחוק. זכותי. זה בדיוק עוסק זעיר...
אלא אם כן לדוגמא הם יראו מחשב על השולחן וישאלו איפה הקבלה על קניית המחשב...תבוא ביקורת, ואני אגיד להם שאין לי אפילו הוצאה אחת וקיזזתי 30% כחוק. זכותי. זה בדיוק עוסק זעיר...
מעניין לעניין באותו עניין -האם למעבר לדיווח כ"בעל עסק זעיר" יש השלכות על התנהלות בעל העסק מול ביטוח לאומי וניכוי הוצאות ביטוח לאומי?
זה באמת כך.מעניין לעניין באותו עניין -
צורת החישוב של דמי הלידה לעצמאי לא כל כך ברורה..
הבנתי שהם מחשבים בהתחלה לפי המקדמות - ורק בסוף השנה מעדכנים,
אבל איך הם יודעים כמה רווח היה ברבעון שקדם ללידה? הרי הם מקבלים מידע על כל השנה -
ואם באמת הם מחשבים לפי כל השנה לחלק ל12 (או למספר חודשי העבודה) זה ממש הבדל משמעותי -
לעומת שכיר.
האם זה באמת כך? או שיש דרך לדווח על רבעון ספציפי?
אם כך זה מאוד משמעותי..זה באמת כך.
כשיש חל"ד אז החלוקה היא ל 8 חודשים ולא 12. אבל תכנון לרבעון מסוים - אינו אפשרי
יש צילום מסך?בפתיחת התיק הם מבקשים לאשר שאין יחסי מעסיק עובד ואין הפרשות לפנסיה ופיצויים, למה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים