עצה דחופה!כתמים...

• הוסף לסימניות
הורדתי את בגדי החורף מעונה קודמת.ולהפתעתי...כתמים צהובים.
מה עושים איתם?לכבס רגיל?אוקסיגן יעזור?
הבגדים הם עדינים.כך שאי אפשר להכניס אותם להרתחה.
מחכה לעצותיכן המחכימות.תודה מראש.

• הוסף לסימניות
כתמי ארון – סנט מוריץ לפני הכביסה עושה פלאות, אצלי לא נהרס כלום, אבל תתחילי עם הבגדים הפחות רגישים

• הוסף לסימניות
מישהי המליצה לי ולא ניסיתי -
לכבס כרגיל ליבש בשמש ישירה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תנסי לכבס כרגיל, הרבה כתמים שלא התקבעו ירדו לך מיד.

• הוסף לסימניות
פעם אמרו פה שכשיש כתמים שחוששים שמא הם לא ירדו, לא כדאי לשים מרכך.
אז אולי לא כדאי לשים מרכך. אם ירד תעבירי כביסה קצרה עם מרכך.

• הוסף לסימניות
להבא - לאחסן רק בקרטונים ולא בשקיות ניילון.
איחוליי שתצליחי להסיר את כל הכתמים.

• הוסף לסימניות
שמש נפלאה ברא לנו בורא עולם.
לשים בשמש לכמה שעות.
ואז לכבס כביסה רגילה.

היה לנו עם בגדי תינוקות וכולם כמו חדשים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1103392:
להבא - לאחסן רק בקרטונים ולא בשקיות ניילון.
איחוליי שתצליחי להסיר את כל הכתמים.

אני מאחסנת לא בקרטונים ולא בניילונים,
מקופל כמו חיילים בארון למעלה
ולצערי... זה גם קרה!

• הוסף לסימניות
אם טרם כיבסת - שמעתי שליעקבי מוצר ייעודי להסרת כתמי אחסון, והוא יעיל במקרה שהביגוד לא כובס.

• הוסף לסימניות
רק אל תמליצו לה לקנות לפעם הבאה שקיות וואקום.
כי זה לא עוזר אפילו בשביל לחסוך מקום אחסון..
(אחרי פעם אחת, חור קטנטן והשקית שווה בדיוק כמו שקית אשפה מצויה.)

• הוסף לסימניות
אין כמו סנט מוריץ!! בדוק ומנוסה, כמובן לפני הכביסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;1103661:
אין כמו סנט מוריץ!! בדוק ומנוסה, כמובן לפני הכביסה.

לא הבנתי?
מרססים על הכתמים סנט מוריץ.ממתינים.ומכניסים למכונה כרגיל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1103474:
אם טרם כיבסת - שמעתי שליעקבי מוצר ייעודי להסרת כתמי אחסון, והוא יעיל במקרה שהביגוד לא כובס.

ידוע לך מה שמו של המוצר? אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המשך;1103467:
אני מאחסנת לא בקרטונים ולא בניילונים,
מקופל כמו חיילים בארון למעלה
ולצערי... זה גם קרה!
מפליא! מעניין למה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

יש לנו ילד כבר בכיתה ה', לומד בחיידר רגיל (ליטאי), הוא ילד מוכשר, חכם מאוד,
אבל הוא מאוד "מתאגר", כלומר הוא פעיל כמה רמות מעל מה שאתם יכולים לשער... וזה גורם להוציא את כל הצוות מהכלים
נוסף לזה יש לו בעיה חברתית, הוא אוהב "להציק" ועל כן הוא קצת לא במרכז החברה

עיקר השאלה שלי,
היא איך להתמודד איתו מול החיידר,
החיידר כבר הודיע לי כמה פעמים, שהוא "לא מתאים"
וזה ברור, אין להם כח אליו
הוא מעייף אותם
[כמו שאמר לי המפקח שלו: "אנחנו צריכים לרדוף אחריו כל היום ולכבות שריפות...."].
ככה זה כבר כמה שנים, והוא "סוחב", בשנה האחרונה המצב החריף, וה"רבנים" מוציאים אותו על בסיס יומיומי כמעט כל היום הוא "בחוץ"... כמה שביקשתי בטוב או באיומים, כבר זה לא עוזר, הם גם משדרים את זה לילד בכמה אופנים...

מה עושים?
יש מנופי לחץ על החיידר מבחינת חוקית? שלא ישיאירו אותו כל היום מחוץ לכיתה? שלא ישלחו אותו לבית כמעט כל יום?

אציין, שהוא עבר אבחונים רבים ובכולם הוא מעל הממוצע, רק שיש לו בעיה של "מוסחות" שאין לזה תרופה ברורה, מלבד סוג מסויים של "ריטלין" שנתנו לו תקופה, אבל זה הביא לו תופעות לוואי משמעותיות שחייבו להפסיק

אודה לכל עצה
או לרעיון על חיידר אחר - בירושלים
שלום וברכה
אודה מאוד למי שיש לו נסיון בדבר כזה או עצה ויוכל לעזור לי
מעריכה מאוד כל תשובה או הערה.

אז ככה, אני מלמדת בחוגים בבית שמש
ויש לי קבוצה שהם יחסית ותיקות אצלי, שכל הזמן אני שומעת ד"שים שהם מתלוננות, וכל דבר לא טוב להם
וזה מעיב עלי ממש כי אני משקיעה את כל נשמתי ומוציאה הוןןןן כסףףף ועכשיו לקראת הופעה בסוף שנה, כל פורמט יש להם מה לאמר.
שנה שעברה היה ככה, לפני שנתיים ככה.....
צבע התלבושת\ השיר\ הקבוצה \ יום ההופעה\ השעה...... בכלל לא משנה מה
בתחילה ניסיתי לדבר איתם, לראות אם בתקשורת והדברות אפשר להבין מה מפריע להם, (מדובר בנערות 16+) אבל איתי הם לא מדברות על הנושא כלל, הם רק מפטפטות הלאה לבנות מקבוצות אחרות שכן נהנות ומרוצות או למורות האחרות שלי והד"שים האלה עושים לי נזק.
במיוחד שחלק מהמתסיסות כבר יצאו מהחוג, אבל עדיין מסתובבות איתן יחד וזורעות לי בלאגן גדול.....
אני אובדת עצות ממש,
אשמח לשמוע מה אני יכולה לעשות בשביל לשפר את המצב הנוכחי
תודה רבה מראש לכל העוזרים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה