דרוש מידע עצה לביטול דוח מהמשטרה

• הוסף לסימניות
ובכן , למי שמכיר נסעתי בצומת שילת לכיוון ירושלים, בצומת 3 נתיבים שמאלה ונתיב אחד לנוסעים לימין, אני הייתי צריך לפנות שמאלה לכיוון ירושלים, הייתי בנתיב השלישי מימין והייתה לפני משאית , רציתי לעקוף אותה ואז עברתי לנתיב הכי ימני ותכננתי מיד לחזור, אבל המשאית התקדמה וחסמה את המעבר.. בינתיים עוד התקדמתי לכיוון הצומת בניסיון לחזור לנתיב לשמאל, ופתאום.. נקישות על החלון.. שוטר עצר אותי בצד, אמר שחסמתי את הנתיב למי שרצה לפנות לימין, קיבלתי דוח 500 ש"ח (ב"ה בלי נקודות)
שמעתי שיש אפשרות להגיש ערעור, יש מי שמבין בנושא, האם יש סיכוי? ומה כדאי לכתוב בבבקשה?

• הוסף לסימניות
תכתוב שהתבלבלת בנתיב והמשאית לא נתנה לך להשתלב ואם יש שם עבודות או קיוקו לא ברור צלם ושלח ותוסיף עוד ועוד דפים ומסמכים כיד ה' הטובה עליך ותשלח בקשה לביטול דוח מהסיבה הנ"ל לכתובת ת"ד בפ"ת מאחורי הדו"ח

• הוסף לסימניות
תתיעץ בפורום קרספורום
יש שם פורום משפטי של אנשים שמבינים היטב בתחום
תפרט שם את המקרה וגם תעלה צילום דוח בהסתרת פרטים מזהים

• הוסף לסימניות
תכתוב שהתבלבלת בנתיב והמשאית לא נתנה לך להשתלב ואם יש שם עבודות או קיוקו לא ברור צלם ושלח ותוסיף עוד ועוד דפים ומסמכים כיד ה' הטובה עליך ותשלח בקשה לביטול דוח מהסיבה הנ"ל לכתובת ת"ד בפ"ת מאחורי הדו"ח
חשבתי שאפשר באתר להגיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה