כללי עצה נגד לקוח דחוף ביותר

• הוסף לסימניות
תאמר לו שפעם הבאה יעשה שיעורי בית קודם, ויבדוק כמה זמן גרפיקאי יושב על המחשב עד שהלקוח שלו מתרצה לראות בתוצר את החלום הכמוס שלו.
כרגע, שיעורי בית הוא לא הכין - שישלם...
אין כזה דבר, הסכם זה הסכם.
רק חבל שלא היה חוזה.

• הוסף לסימניות
צד שני למטבע

נכון מאד שאם קובעים מחיר לשעה צריך לשלם, אבל מצד שני אני יכול להבין אותו שלא חלם שיקח לך 10 שעות להכין כזה מודעה ויצא לו כזה מחיר, (ולך תידע אם הוא לא הראה את העבודה למשהו אחר והעריך את זה ב3 שלוש שעות), ולמען האמת אני לא יודע כמה זמן מודעה בסדר גודל כזה צריך לקחת, אבל לא נראה לי 10 שעות.
מה שאני מציע כמו בכל דבר טוב ללכת על פשרה ולהגיע לאיזה שהוא מחיר באמצע ומכאן ולהבא להחתים על חוזה כמו שאמרו פה

• הוסף לסימניות
יתכן שזו מודעה שמוערכת בכ- 3-4 שעות,
אבל המחיר הנורמלי לשעה הוא הרבה יותר גבוה ממה שהוא נקב כאן.

בכל מקרה 350-400 ש"ח נורמלי לגבות כאן.

• הוסף לסימניות
אולי הלקוח לא מרוצה מהעבודה?
בד"כ אם הלקוח מרוצה הוא אפילו מוכן להוסיף...(מנסיון) אבל בשום אופן לא הייתי נותנת לא את העבודה לפני שישלם לא פחות מ400 ש"ח! ואם הוא לא מוכן לשלם שילך להזמין ממישהו אחר. נקודה. !
בלי הצטדקויות ובלי תירוצים! כך הוא ידע שאתה רציני וגם- מקצועי!

• הוסף לסימניות
הוי- כמה לקוחות מרוצים ומעבר יסחטו ממני עוד הורדת מחיר- כאילו זה מדובר בשוק.
זה טבע וקושי להוציא עוד כמה מזומנים.

בסה"כ הוא עבד על הכסף שלו(ושכח שגם אני עובדת גם בשביל הכסף שלי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחשבת;397163:
נכון מאד שאם קובעים מחיר לשעה צריך לשלם, אבל מצד שני אני יכול להבין אותו שלא חלם שיקח לך 10 שעות להכין כזה מודעה ויצא לו כזה מחיר, (ולך תידע אם הוא לא הראה את העבודה למשהו אחר והעריך את זה ב3 שלוש שעות),

החלומות שלו והפעולות אחרי מעשה לא משנות במקרה זה לגבי התשלום.
נשמע שהוא לא ברר איתו קודם כמה זמן הוא משער שזה ייקח, והם סכמו לפי שעות...
זה כמו שאומר לעוזרת - מצטערת, חשבתי שתגמרי לי את הבית בשעתיים, וזה לקח לך ארבע שעות... זה המון לטעמי, אשלם לך רק על השעתיים הראשונות, בסדר?
בזמן כזה העוזרת של שכנה שלי גומרת לה את הכל.

מגוחך...

• הוסף לסימניות
קודם כל, חלק מהכסף זה על הרעיון שבעיצוב, דבר שני, קח ממנו את ה-120 שקל כדי שיהיה לך משהו ביד, ותביא לו דיסק ריק ותגיד לו שזה העבודה... אחרי שהוא יחזור אליך תגיד לו שעל הצריבה אתה לוקח 280 ש"ח.... וכמובן שהוא יתפוצץ רק תבהיר לו שאתה מוכן להחזיר לו את ה-120 ש"ח ולוותר לו על הרעיון, רק בתנאי שהוא כרגע ואני מתכוון מיידי ולא שילך למשהו להתייעץ איך עושים, שהוא ישב לך על המחשב ויראה לך איך הוא עושה את העבודה תוך 3 שעות. אם הוא לא יכול אז בבקשה שיעוף לך מהעיניים, אני אישית לא אוהב לעבוד עם כאלה לקוחות שאין להם כסף אז מחפשים את התירוצים בחורים ובסדקים, תבין אחרי שהוא יסביר לך שהוא לא יודע לעשות את העבודה, אז תוכל להגיד לו אז איך אתה יודע שזה אמור לקחת 3 שעות? בגלל שזה מה שנוח לכיס שלו? גזל לא בה בחשבון? גזל לא רשום אצלו בראש מעייניו? תסביר לו שלמען יחדל מעושק ידיו כדאי שישלם את המחיר המלא, וזה שלקחת לו את ה120 שקל כי גם אם הוא לא לוקח את העבודה אתה אחרי הכל עבדת!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטושופרית;397198:
אולי הלקוח לא מרוצה מהעבודה?
בד"כ אם הלקוח מרוצה הוא אפילו מוכן להוסיף...(מנסיון) אבל בשום אופן לא הייתי נותנת לא את העבודה לפני שישלם לא פחות מ400 ש"ח! ואם הוא לא מוכן לשלם שילך להזמין ממישהו אחר. נקודה. !
בלי הצטדקויות ובלי תירוצים! כך הוא ידע שאתה רציני וגם- מקצועי!
מה פתאום לא מרוצה? הוא קיבל סקיצה מראש והוא אישר אותה!!! ברגע שהוא ראה את הסקיצה והוא ידע במה מדובר וידע שהוא משלם לפי שעות בזה נגמר הסיפור, אם יש לו מגבלה של כסף הוא היה צריך לציין מראש שאין לו בעיה לפי שעה רק לציין שהוא מוגבל לסכום של... ושהעבודה תיערך בהתאם אם יהיה צורך להתפשר טיפה באיכות להוריד אפקטים אז זה מה יש!

• הוסף לסימניות
ועוד הערה, הוא צריך להבין שגרפיקאי טוב שיכול לחסוך זמן אם אפשר את העבודה הזאת באמת לבצע ב3 שעות, לוקח 200 שקל לשעה, כך שלפי החישוב שלו 3 שעות זה יוצא 600 שקל, אז בסה"כ הוא חסך כסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה