כללי עצה

• הוסף לסימניות
אשמח לעצה,
עיצבתי לחברה ניירת שיש עליה עיצוב של הלוגו שעיצבתי,
בעל החברה מעוניין להשתמש בנירת בשביל להדפיס מסמכים על הניירת .. אך הוא לא יכול לכתוב על קובץ של pdf , מה עלי לעשות?

• הוסף לסימניות
אני אישית סוגר בjpg ואז מכניס לוורד בתוך ההאדר שלו.
עובד!

• הוסף לסימניות
תלחצי על החלק העליון של העמוד כמה פעמים ואז הוא יכנס להאדר.
לוחצים על Esc וזה חוזר לעצמו.

צריך להסביר ללקוח שזה שהוא רואה את הכל בחלש זה לא אומר שזה ידפיס כך זה רק תכונה לנוחות.

• הוסף לסימניות
אני לא מביאה את זה בתור הוספה- תמונה קובץ?
לא נפתח לי האדר..לחצתי פעמים על הדף עצמו למעלה..

• הוסף לסימניות
הכוונה כנראה לכותרת עליונה או תחתונה, להדביק ולסדר שם ולאשר ואז לסדר את השוליים מכל הכיוונים ולכתוב.

• הוסף לסימניות
בוורד:
תצוגה - כותרת עליונה וכותרת תחתונה
כך נכנסים לכותרת עליונה ותחתונה.
שם עושים הוספה - תמונה וממקמים את התמונה על כל גודל העמוד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מממ....
אבל איך אני כותבת על התמונה( שזה הלוגו)?

תודה רבה גדולה

• הוסף לסימניות
אחרי שאת שמה את התמונה בתוך הכותרת.
את יוצאת ממצב הכותרת העליונה ע"י לחיצה על הESC ואז יש לך קובץ וורד רגיל כשהתמונה מוטבעת ברקע. ואת יכולה לכתוב כרגיל.

• הוסף לסימניות
ואפשר לעשות מזה תבנית (ע"י שמירה בשם סוג קובץ dot)
ואז כל פעם שהוא ילחץ על זה יפתח לו מסמך חדש עם הבלנק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;466113:
אחרי שאת שמה את התמונה בתוך הכותרת.
את יוצאת ממצב הכותרת העליונה ע"י לחיצה על הESC ואז יש לך קובץ וורד רגיל כשהתמונה מוטבעת ברקע. ואת יכולה לכתוב כרגיל.
למה אני לא יכולה לכתוב על זה?
כשאני לוחצת על ESC לא ישתנה לי שום דבר.

• הוסף לסימניות
אני שולח דוגמא תראי בדיוק איפה התמונה נמצאת ואיך אפשר לכתוב עליה.
איפה שאת מצליחה לגעת בתמונה שם תכניסי את התמונה שלך ובחוץ הרגיל מה שנפתח מיד שם כותבים.

קבצים מצורפים

• Doc1.doc
    KB 94 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כמובן שצריך לדאוג שהגלישה של התמונה תהיה 'מאחורי טקסט'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה