התייעצות עצומה לביטול תשלום ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
בחוק התשלום לביטוח הלאומי, אישה נשואה (וכן ילדים מתחת לגיל 18) פטורים מתשלום עקב כך שהם מבוטחים בתשלום בעלה/אב המשפחה, ורק אב הבית (הבעל) יכול לשלם ולפטור את אשתו והילדים, משא"כ אישה אינה יכולה להיקרא אב הבית ולשלם במקום בעלה והילדים.
מה שמפלא את האישה לרעה שאיננה יכולה להיות אב הבית ולבטח את בני משפחתה, מה שמפלא לרעה את הציבור החרדי (שלא כ"כ מעניין את התקשורת/מבקר המדינה) שהאישה עובדת (ומשולמת ע"י העבודה) והבעל שאינו עובד משלם בנפרד, משא"כ במשפחה שרק האבא עובד האישה ג"כ אינה משלמת.
ואנו רוצים לצאת בעצומה ולפנות לעו"ד שייצג אותנו בפני מבקר המדינה שיפעל לשינוי בענין שגם אישה תוכל להיקרא אב הבית ולשלם עבור המשפחה
הפיצו את העצומה בקישור זה (כולל כל הטקסט, מכיון שבעצומה עצמה לא נכתב הכל ע"מ שהדבר יקובל יותר אל מי שאליו אנו מעונין להתלונן-עמותות למען הנשים, מבקר המדינה והתקשורת) ע"מ שנגיע לכמות שנוכל לפעול בענין ולהוריד עוד נטל של מאות שקלים מרבבות משפחות.
נ.ב. דרוש לנו עו"ד בהתנדבות לעזרה בכל הנדרש ע"מ להוציא את הדבר לפועל.

• הוסף לסימניות
הסיכוי שתצליח הוא פחות מקלוש!
לא כיף לי לאכזב אותך אבל אני רוצה שתקבל קצת פרופורציה לעניין
כל דבר שקשור למשרדי ממשלה הסיכוי לחולל שינוי ולו הקטן ביותר (ואפי אם הוא מתבקש ביותר) זה כמו לנסות להזיז פיל בידיים

• הוסף לסימניות
לא קשור למבקר המדינה ולא קשור לעו"ד,
רק במסגרת חקיקה אפשר לשנות את זה.

אפשר לפנות לח"כ שיעלו הצעת חוק,
ואז לנסות לקבל רוב מעוד ח"כים מסיעות נוספות כדי שההצעה תעבור.

1703097767294.png

• הוסף לסימניות
כרגע כל חקיקה שתפטור אנשים מתשלום, די חסרת סיכוי.
בפרט חקיקה כזו שבעצם מעודדת את אי עבודת הגבר, ומיועדת בעיקרה לציבור החרדי.

ובפרט בתקופה זו שביטוח לאומי אמור לשלם הרבה יותר קצבאות מבעבר (שארים ומילואים).

• הוסף לסימניות
ביטוח לאומי זה אחד הגופים הארכאיים והבירוקרטיים שידעה מדינת ישראל
לפני זה, שיתקנו את חוק המזונות הדרקוני ...

בכל מקרה, אם אתם רוצים להצליח
הדבר הראשון שאתם צריכים לגייס הוא עו"ד בתשלום
כי נדרשת פה עבודה מטורפת של שנים
וניסיון ומקצועיות מכובדים
מי הפראייר שיעשה את זה בהתנדבות?
עבודה זולה שווה תוצאה זולה.

• הוסף לסימניות
אם זה בהחלט נכון, (שרק בעל עובד פוטר את אשתו מדמי ביטו"ל, וההיפך לא) אז בוודאי שבדור שלנו שיש משפחות רבות שהאשה עובדת קשה והבעל הוא זה שמתחזק את הבית, זה אכן טענה.

• הוסף לסימניות
אשה נשואה שלא עובדת לא משלמת.
גבר נשוי שלא עובד כן משלם.
עוד לא הבנתי על איזה מנקרה מדובר
עכפ כבר עכשיו נראה שהנושא לא יסחוף אחריו המונים...
בפרט שהכסף הזה לא הולך ל"תרבות" כמו שאנחנו אוהבים לומר אלא לקצבאות ילדים וקשישים ונכים.........

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שיכול לצאת מזה, זה שיבטלו את הפטור לנשים לא עובדות.
אז צריך לדעת איך עושים את זה (ולא שאני יודע...) ולא צריך להסביר יותר מידיי למה אנחנו רוצים באמת אלא רק מפני הדרת נשים/שיוויון/חיסיון מידע אישי וכדו'
אבל לא באמת כזה מהר יבטלו את זה גם אם הם ידעו מהענין...

• הוסף לסימניות
כרגע כל חקיקה שתפטור אנשים מתשלום, די חסרת סיכוי.
בפרט חקיקה כזו שבעצם מעודדת את אי עבודת הגבר, ומיועדת בעיקרה לציבור החרדי.

ובפרט בתקופה זו שביטוח לאומי אמור לשלם הרבה יותר קצבאות מבעבר (שארים ומילואים).
כנ"ל...

• הוסף לסימניות
ביטוח לאומי זה אחד הגופים הארכאיים והבירוקרטיים שידעה מדינת ישראל
לפני זה, שיתקנו את חוק המזונות הדרקוני ...

בכל מקרה, אם אתם רוצים להצליח
הדבר הראשון שאתם צריכים לגייס הוא עו"ד בתשלום
כי נדרשת פה עבודה מטורפת של שנים
וניסיון ומקצועיות מכובדים
מי הפראייר שיעשה את זה בהתנדבות?
עבודה זולה שווה תוצאה זולה.
כשדיברתי על זה עם אנשים, מישהו אמר לי שאולי כדאי לי לקחת מכל בנ"א שיהנה מזה (כשיפטר מתשלום) על כל חודש שהוא הרוויח לא לשלם את הבט"ל שקל על כל תשלום (תוכיח שלא הייתי עושה תלוש או משהו...)
וכמובן שא"א ואין סיכוי ואסור עפ"י חוק לקחת כזה תשלום, מה שבטוח, שאם היה אפשרות כזו, הייתי מהמר עכשיו ולוקח את העו"ד הכי טובים בשוק (תחשבו על כמאה אלף משפחות שהולכות להנות מזה כל חודש ותקחו מהם שקל לחודש...)
אבל מכיון שזה לא על הפרק, אם יש לכם מישהו בחינם נשמח לשמוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה