עציצים מפיצי ריח

• הוסף לסימניות
היצירה הזו לגמרי של ילדות בגיל 7,8 , ביתי וחברותיה המוכשרות עשו הכל ממש! אני רק נתתי הוראות ...
ולכבוד החופש עשינו עציצים לשדרוג חדרי הרחצה והבית ...
(סליחה על איכות הצילומים)
נחשו מהם החומרים ?
IMG_20190804_180316.jpg
IMG_20190804_180547.jpg
IMG_20190804_180525.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בקבוקי זכוכית
קופסאות שימורים

יפה לך
מהמם ממש!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מהמם!!ממה עשוי הפרחים?

• הוסף לסימניות
הפרחים מסבון?!
אם כן את חייבת לתת הסבר מפורט:)

• הוסף לסימניות
מקסים. אהבתי את הבקבוק. איך מפיצים ריח?

• הוסף לסימניות
מרשים ויפהפה!
הפרחים מלבד?

• הוסף לסימניות
קרדיט על הרעיונות ליצירה @שרה מגן
שהעלה פה בעבר משהו דומה מפיץ ריח וגם זכור לי אגרטל עם חבל מלופף...

• הוסף לסימניות
יצא מקסים!!! מושלם!
עשית לי חשק לשדרוג חוזר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיוחד!
החבל המלופף עושה את זה!
נראה מקצועי ומרשים.

• הוסף לסימניות
היצירה הזו לגמרי של ילדות בגיל 7,8 , ביתי וחברותיה המוכשרות עשו הכל ממש! אני רק נתתי הוראות ...
ולכבוד החופש עשינו עציצים לשדרוג חדרי הרחצה והבית ...
(סליחה על איכות הצילומים)
נחשו מהם החומרים ?
צפה בקובץ המצורף 520672 צפה בקובץ המצורף 520674 צפה בקובץ המצורף 520673
מקסים.
אם מוכשרת לבנות מוכשרות :).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה