עצירות אצל תינוק יונק???

• הוסף לסימניות
היי אשמח לשמוע אם תקין
תינוק בן שבוע -יומיים עם יציאה ממש קטנה -בקושי
יונק ואוכל קצת סימילאק
לא רגוע ...
תקין ?צריך ללכת לבדוק?
אחת לתקופה, בדר"כ כל כמה שבועות, עולה השאלה הזאת שוב.

תינוק יונק ללא יציאות בטווח של עד 10 ימים - שבועיים. זה לא נחשב עצירות וזה תקין.

• הוסף לסימניות
אמרו כאן שזה תקין בהנקה מלאה
ובלעדית (ללא שום שום תוספת)
ובגדול זאת ההנחיה
אבל באתי להוסיף שזה לפעמים יכול להעיד על טונוס שרירים נמוך (יחסית)
ולכן חשוב לתת לתינוק הזדמנויות להתפתח בצורה טובה

אני ממליצה לתת לו להיות הרבה על הרצפה

לפעמים רופא ילדים יכול לעזור לו ע"י סיבוב הרגליים בצורה מסוימת שמשחררת
זהירות! להצטייד מראש בכל מה שצריך...

תרגישו טוב!

• הוסף לסימניות
יודא יקרה,
עברתי את אותו דבר עם ביתי כשהייתה בת 4 חודשים....אין ספק שהיא סבלה.
במוקד אמרו לי שזה תקין לגמרי.
בירור מעמיק גילה לי את העובדה הבאה:
לא כל מה שהרפואה מוכרת לך זה נכון!!
איך ייתכן שתינוק לא יוציא פסולת??
הרי הוא אוכל את מה שאת אוכלת ובמזון שלך יש פסולת, הגוף שלך כן מסנן אותו.
אם לא נוציא פסולת-ייצברו רעלים בגופנו.
את יודעת בוודאי שהרמב"ם קודם שרוב בריאות הגוף וחולשתו תלויים באכילה נכונה
וביציאות רכות מדי יום.
הייתי אצל תזונאית טבעית והיא הזדעזעה מהמידע שקיבלתי בקופ"ח.
עשיתי שינוי תזונה- ירקות ופירות בעיקר שה' ברא והחילוף חומרים שלהם זריז וטבעי,
והמצב השתנה לבלי היכר. היו לבת שלי הרבה גזים והם נעלמו ויציאותיה שבו להיות תקינות.
תקינות הווי אומר 2-3 פעמים ביום (לא שתן!!)
אם תרצי לשמוע על העניין תפני בפרטי.
(אני מאמינה שחלקכם מצקצקים בלשון על הנאיביות שלי, מקווה בשבילכם שתהיו נאיבים כמוני וחייכם ישתנו לבלי היכר, באיכות ובבריאות.|)
אשמח לפרטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה