כללי עצם מעוגן - כמה שאלות

• הוסף לסימניות
עצם מעוגן - כמה שאלות

1. כיצד אני מגדירה צורה ויקטורית לעצם מעוגן.
הצורה כבר קיימת במסמך ועכשיו אני רוצה להדביק אותה לשורה מסוימת.

2. כדי להפוך תמונה לעצם מעוגן אני יוצרת את הריבוע של העצם מעוגן דרך חלון 'אנקורד אובגקט' ואז לתוך צורה זו עושה "פלייס" ובוחרת את התמונה הרצויה.
האם כך לעשות או שיש דרך יותר קלה, ואם התמונה כבר קיימת במסמך איך אני יוצרת ממנה עצם מעוגן.

2. מה ההבדל בין מצב של 'תמונה' למצב של 'גרפיקה/ויקטורי' כאשר מגדירים את סוג האוביקא

אודה על תשובות מפורטות

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
1-2. גוזרים ומדביקים בטקסט במקום המתאים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך עושים,
עשיתי גזור לצורה הויקטורית, עמדתי עם סמן הטקסט במקום הרלונטי
ואז עשיתי הדבק גם בצורה פשוטה וגם דרך החלון של עצם מעוגן.
וזה לא הגדיר את זה כעצם מעוגן.
איך לעשות?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם זה מודבק בתוך הטקסט אז זה עצם מעוגן, כדי לשנות את ההגדרות ניתן להכנס
object>Anchored object>options

• הוסף לסימניות
הסתדרתי תודה.
למעוניינים חשוב: בחלון הנ"ל: object>Anchored object>options
בלשונית הראשונה אם בוחרים באפשרות: custem
אז אפשר להזיז את העצם המעוגן בצורה חופשית ולדייק על המקום ולא צריך להיכנס להגדרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה