עצמאיות, הבו עצה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;1010991:
אי אפשר להתאגד כמה גרפיקאיות יחד בחדר/דירת סטודיו (כמו דירת סופרים וכו')?
כך במקום לשלם הון עתק על בייביסיטר שמסתובבת ברחובות מביאים מישהי שתשמור עליהם בבית עם עבודות בית קלות.
זה גם חוסך אינטרנט (ראוטר אחד לכולם) הוצ' חשמל (מיזוג)
והאוירה של הביחד נותנת תמריץ לעבוד טוב יותר
גם יש הבדל כשאומרים ללקוח שעות פעילות המשרד או את השעות שאת בבית

בהצלחה

חיכיתי חיכיתי סופסוף זה הגיע:)
לאנשים עם פחות משמעת עצמית זה פתרון פנטסטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1011089:
יודעת להדריך אותי?

[ואני באמת לא מגיבה ללקוחות...]

בג'ימייל -
לכתוב את ההודעה, היא נשמרת כטיוטה, ובבוקר לגשת לחלון הטיוטות וללחוץ על שלח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1011121:
בג'ימייל -
לכתוב את ההודעה, היא נשמרת כטיוטה, ובבוקר לגשת לחלון הטיוטות וללחוץ על שלח.

וכשיש עשרות הודעות?
לא שייך לי לפתוח כל אחת שוב ולשלוח...

• הוסף לסימניות
טוב לשמוע שיש עוד באותה סירה.

אני לאחרונה העברתי את ארוחת הצהריים המבושלת לערב
כך שהבוקר יותר נקי ולא צריך רק להעמיד סיר וכו'
כך במשך אחה"צ עם הילדים מעמידים כבר ולא ב1:00 חייב להיות מוכן
בצהריים הארוחה יותר קלילה
גם פחות מעייף שלא אוכלים אוכל כבד בצהריים-מאז אני כמעט לא נחה בצהריים)

הכנסתי עוזרת לקיפול כביסה-אני מרכזת את רוב הכביסות (ויש לי המוןןןןןן) למוצ"ש ראשון
ובשני היא מקפלת לי הררים.
כנ"ל בניקיון לקחתי בחורה בימי שישי-הכי טרי לשבת וגם חבל לי על בוקר של חמישי לבזבז על זה כי צריך להכין את הבית לשטיפה שזה עבודה בפני עצמה.

לגבי שעות הלילה אי אפשר לאמא לילדים לעבוד כל לילה בנוסף לבוקר לפעמים באמת אני מחליטה לקום מוקדם במקום לעבוד בלילה.

• הוסף לסימניות
יש עוד נקודות שחשוב לדעת מעבר לניהול זמן נכון וחכם אצל עצמאיות, והן נפגשות בעיקר בשוני באופיים של אנשים:
1. שליטה והנעה עצמית גבוהה מאוד כל הזמן.
2. יש אנשים שיכולים לעבוד רק עם יושב להם בוס על הראש, והם מסוגלים להיות רק בורג במערכת, ויש אנשים שלא מסוגלים לעבוד עם בוס על הראש-ולהיפך, ושואפים לנהל את כל המערכת.
3. את הבוסית, יחצנית, מזכירה עם כל המסתעף לזה, משווקת, קופיריטינג, מנקה
icon7.gif
,
יועצת וכו' וכו'
4. עבודה לבד-את והמחשב בלי חברה וצוות, יש אנשים שלא מסוגלים לעבוד בלי חברה מתחת לעיניים.
5. משכורת חודשית לא מסודרת בד"כ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה