קורונה עצמאים- קורונה

• הוסף לסימניות
המענק אמור להינתן לאלו שמחזור ההכנסות שלהם ירד במרץ אפריל.
אלא מה?
בד"כ עצמאי עובד בינואר פברואר- מסיים את העבודה, ומקבל את השכר במרץ- אפריל
וכך יוצא שבדיוק השנה עבדתי בקדחתנות בינואר פברואר, ואת כל הסכומים קיבלתי במרץ...
(יש עוד כאלו שהיו אמורים לשלם, אבל עצרתי אותם).
לעומת זאת, מאז פורים- מחזור העסקים שלי ירד.
גם בגלל שהלקוחות היו עסוקים עם הילדים בבית, וגם אני.
מה עושים בכזה מצב?
בחשבון הבנק שלי רשומים סכומים גבוהים במרץ, למרות שמחזור העיסוקים שלי באותם חודשים ירד!

מישו מבין בזה?
כי אני רוצה לדווח אבל לא רוצה שאחכ ידרשו ממני להחזיר את המענק.
(שנה שעברה בתקופה הזו היו לי עיסוקים אחרים בינואר פברואר ופחות עבדתי).

• הוסף לסימניות
כשמישה מזמין עבודה אצלך אתה צריך להוציא לו חשבונית מס,
וכשהוא משלם - קבלה.

ההכנסות מחושבות לפי תאריכי חשבוניות המס,
לא לפי הקבלות.

אני, למשל, עובד בעיקר עם גופים ציבוריים/ממשלתיים,
והתשלומים, ברובם, שוטף +60.
למרות זאת, ברור שיהיה פיחות חד במרץ-אפריל,
בגלל שהחשבוניות יוצאות לפי תאריכי הביצוע ולא לפי מועדי התשלום בפועל.

• הוסף לסימניות
הנל נכון לא לעוסקים פטורים.
עוסק פטור לא מוציא חשבונית אלא רק מוציא קבלה ביום ששילמו לו את הסכום.

• הוסף לסימניות
עצמאים בדרך כלל אין להם מערכת מקוונת,
וד"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה