כללי עצמאית- וחופשת לידה, יש דבר כזה??

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

פעם ראשונה שאני מתכוננת ללידה בתור עצמאית. אני מוצאת את עצמי שואלת ותמהה- איך לאפשר לעצמי זמן להתאוששות וטיפול בתינוק, ויחד עם זאת לשמור על קהל הלקוחות שלי?
אשמח לשמוע מבעלות ניסיון מה עשיתן ואיך הגיבו הלקוחות. ואם יש טיפים או המלצות...

תודה על כל מידע ובשמחות אצל כולם!

• הוסף לסימניות
חשוב מאד להתארגן מראש לסגור פרויקטים פתוחים.
לתכנן את העתיד וליצור אותו. לדוג' לא חייבים לחכות לפורים בשביל לייצר את החומרים שאמורים להתפרסם/ להידרש באותה תקופה.

ליידע את הלקוחות אודות החופשה הצפויה.

בכל מקרה תמיד כדאי ליצור קשר עם קולגה/ פרילאנסית שתגבה אתכם בעת צורך דחוף.

ו... אכן, מהר מאד עצמאית נאלצת לשוב במינון כלשהו לעבודה. אך ככל שיותר נערכים מראש, כך החופשה יותר רגועה גם אם היא לא מלאה.

• הוסף לסימניות
לגבי זה:
1. בתנאי שהיא אמינה. ויש הסכם ברור אתה שהלקוחות שלך חוזרים אליך
2. בלי לקחת אחריות על העבודה שלה.

• הוסף לסימניות
לגבי זה:
1. בתנאי שהיא אמינה. ויש הסכם ברור אתה שהלקוחות שלך חוזרים אליך
2. בלי לקחת אחריות על העבודה שלה.

1. וודאי וברור. בד"כ ללקוחות אין צורך לדעת שלא את עשית את זה. העול נותר שלך ואת מעבירה את העבודה הלאה.
2. פועל יוצא. האחריות לחלוטין נשארת שלך, את בעלת המקצוע כלפי הלקוח.

• הוסף לסימניות
בשעה טובה!
אשתף אותך מנסיוני
אני תמיד דואגת "לסגור פינות" לפני. מי שרוצה עבודה בחודש האחרון - אני מודיעה על החופשה הצפויה, ומסכמים על מה קורה אם אני אלד באמצע (אני מודיעה שאחרי כשבועיים מהלידה יהיה אפשר לדבר על שינויים ותיקונים)
כחודש אחרי הלידה - אני מקבלת עבודות, כי אני רוצה לשמור על הלקוחות אצלי, אבל בצורה מאד מאווררת - אין מהיום להיום! עובדת שעה\שעתיים ביום כזה
לצערי לא הצלחתי למצוא מישהי לעבוד איתה, בסוף אני צריכה לעבור על הכל מתחילה.. אז אני מעדיפה לעשות בעצמי
(אגב, זה הזמן להתחמק מכל אלו שאת לא רוצה להמשיך לעבוד איתם... תפני אותם לחברה ושיישארו אצלה לנצח, באהבה)
המון הצלחה
אתי

• הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאית, אני אדריכלית, אבל זה נראה לי די דומה.
כמו שכתבו פה- בחודש האחרון סוגרת קצוות, מלחיצה קצת את האנשים להחליט מהר כדי שלא יתקעו... ולא לוקחת עבודות של 'מהרגע להרגע' בחודש האחרון.
אחרי הלידה- טלפונים, מיילים וכו' ממשיכה לענות (לצערי הרב מאד מאד...)
את העבודה עצמה אני מעבירה לעמיתה כפרילנס, ואני עושה את כל התקשור עם הלקוח.

רעיון שכדאי לאמץ אם זה מתאים- כיוון שידעתי שאין לי חופשה מלאה, ובכל אופן אני יולדת שצריכה להתאושש, לקחתי לי כמעט שבוע בבית החלמה, לקחתי סים רזרבי שיש לי, והשארתי את המספר הרגיל שלי בבית, אצל בעלי. הוא ענה ללקוחות ואמר שיצאתי לחופשה קצרה וענה על מה שיכל (לשלוח במייל תכניות וכו'.)
ואני נחתי ונחתי ונחתי....

שיהיה בשעה טובה!
זה לא פשוט, ותלמדי לפנק את עצמך על זה שאת עובדת ומרוויחה כסף...
בעלי אמר לי שהתקופה הזו זה לא בשביל להרוויח כסףאלא נטו לשמר את הלקוחות ואת המשרד פעיל.
דרך אגב- רק לקוחה אחת ידעה שילדתי, כי היא התקשרה ביום שילדתי והיינו אמורות להמשיך לדבר ובסוף ילדתי... אז התקשרתי להתנצל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה