maya nana the one
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
ביטול מקדמות ניתן לשלוח בקשה דרך מערכת פניות הציבור מפ"ל באתר של רשות המיסים
ניתן להוריד העתק שומה כמה ימים אחרי הגשת הדוח המקוון עוד לפני שמגיע בדואראני ממש עכשיו סיימתי פגישה מקוונת עם לקוח חדש
הוא בחר להגיש דוח 2021 בעצמו ולהיעזר בלשכת ההדרכה של מס הכנסה
להלן הבעיות שגיליתי דרך אגב מלמעלה:
פעם אחר פעם אני מגלה בעיות כאלו וחבל שלא התייעצו מראש עם מישהו שמבין ולוקח אחריות
- הוגש דוח לא מקוון- לא יודע מתי הוא יקבל את השומה, זה דחוף לו למשכנתא
- הוא דיווח על הוצאות בעסק ואין לו פירוט שהוגש לרשות המיסים
- הפקיד עשה הכל הוא לא ידוע מה הוא עשה.
- מענק עבודה - מס הכנסה שלילי - יתכן ויקבל אחרי שיקלט הדוח, גובה המענק תלוי בהוצאות שהגיש (לא בטוח שהם נכונים)
בהצלחה לכולם
הגשתי בעצמי שנה אחת ועד עכשיו אני מתקן את הנזקים. עלה לי הרבה כסף.ניתן להוריד העתק שומה כמה ימים אחרי הגשת הדוח המקוון עוד לפני שמגיע בדואר
זה לא כל כך מסובך כפי שאתה מציג את זה
אני מגיש בעצמי כבר כמה שנים
פרט נמקהגשתי בעצמי שנה אחת ועד עכשיו אני מתקן את הנזקים. עלה לי הרבה כסף.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים