'עקביות' או 'להיות בולט', מה עדיף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;983968:
כיום הנשים למדניות יותר מבעליהן, זה בסיידר..:)

אה, ויש גם את ה-25% הזה, שכחתי.
אז בעצם אנחנו מסודרים...

• הוסף לסימניות
אני פרסמתי ביתד יום ג' ומאד התאכזבתי, בקושי 3 טלפונים ששניים מהם כמו יהודים טובים...מנסים להבין איכשהו הפוך את המודעה...

• הוסף לסימניות
ואני נדהמתי להיווכח שיום שלישי הפך ליום הטלפונים...
אינץ' וחצי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוזו;984529:
אני פרסמתי ביתד יום ג' ומאד התאכזבתי, בקושי 3 טלפונים ששניים מהם כמו יהודים טובים...מנסים להבין איכשהו הפוך את המודעה...

עמוד שער?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוזו;984529:

אפע'ס, אחרי הכל, כנראה תלוי גם "מה" מפרסמים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוזו;986623:
בעמוד הלוח אבל אינטש על 2 אינטשים

אולי כדאי לך לבדוק את העניין,
מסתבר שביום שלישי עמוד שער עובד יותר מלוח..(דבר הגיוני וידוע...)
ואכן באמת תלוי מה מפרסמים ואיך
זה מה שאני פירסמתי: (קופי נעשה ע"י הניק לללי:) )
והתגובות היו רבות כפי שכבר אמרתי...

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה