עקיבה, שלב לפני יאוש

• הוסף לסימניות
יש לי רצועת וידאו, כריכה של ספר, אני רוצה לשים עליה תמונה של ילדת בת מצוה (https://www.dropbox.com/s/wlzdnr54p7...itled.mp4?dl=0 _)
נשמע פשוט ביותר

הבעיה(יות) היא:
-הקובץ לא נפתח במוקה
-ניסיתי לעשות עקיבה עם מסכה
-עקיבה ידנית
-אפטר לא מזהה את הקובץ כקובץ תלת מימד, לכן אני לא יכולה להשתמש עם העקיבה באמצעות הכוכביות האלו (עם ה track motion)

כמה שזו נשמעת עקיבה פשוטה ---לא הולך!!!

אנשים טובים!
אם למישהו יש דרך לעשות לדבר הזה עקיבה באפטר(הפרספקטיבה משתנה)
בדרך שונה מהנ"ל
ויוכל לכתוב לי איך

זה יהיה חסד גדול
תודתי נתונה לכם מכאן ועד-----------

קבצים מצורפים

• Untitled.mp4
    12.1 MB · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
את העלית רק חלק מהקליפ? כי עד הדפדוף זה הולך עם עקיבת מצלמה, יש עיוות בתמונה כי זה צולם כביכול [כביכול כי זו הרי הדמיה] מאוד מקרוב

קבצים מצורפים

• Untitled.mp4
    5.4 MB · צפיות: 65
  • הוסף לסימניות
mp4 לא תמיד נפתח במוקה
תעשי המרה לקובץ לפורמט שכן נפתח במוקה (אולי mov)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;n4982327:
את העלית רק חלק מהקליפ? כי עד הדפדוף זה הולך עם עקיבת מצלמה, יש עיוות בתמונה כי זה צולם כביכול [כביכול כי זו הרי הדמיה] מאוד מקרוב

כן, העלתי רק את החלק שאני צריכה בשביל העקיבה,
ואחרי שאני רואה שהצלחת והכל בסדר אני מתחילה לחשוב שיש לי איזו בעיה בתוכנה---

אצלי זה נותן כביכול (הקובץ הראשון) אבל שניה אחר כך במקום לעשות את כל הכוכביות האלו ההודעה משתנה לקובץ השני (שהניתוח נכשל)

קבצים מצורפים

• 44444.png
    44444.png
    KB 34.1 · צפיות: 16
  • 5555.png
    5555.png
    KB 45.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אם זה רק השניות האלו את יכולה לעשות את זה ידנית עם עיוות.

• הוסף לסימניות
הוא נתקל בבעיה בעקיבה מהשניה שהספר נפתח, תחתכי את הקליפ לפני השניה הזו, שימי ב PRE COMPOSE ואז תבצעי את העקיבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;n4983052:
אם זה רק השניות האלו את יכולה לעשות את זה ידנית עם עיוות.

תודה, אבל לא מצליחה להגיע לתוצאה יפה ונקיה זה משתנה בתלת מימד לא רק בגודל או בהטיה אלא בכל הפרמטרים כמעט שיכולים להיות...

נכתב ע"י מולטימדיה ה;n4983058:
הוא נתקל בבעיה בעקיבה מהשניה שהספר נפתח, תחתכי את הקליפ לפני השניה הזו, שימי ב PRE COMPOSE ואז תבצעי את העקיבה

באמת חתכתי ושמתי בpre compose את החלק הזה, העקיבה בוצעה, אבל שניה אחר כך זה משתנה, קופץ וכו...
כנראה שלתוכנה שלי ספצפית יש בעיה עם הסרטון הזה...אין הסבר אחר פשוט בד"כ זה עובד מצוין---

או שאנסה לעשות 'פייזר' ככה לא יראו את הקצוות והסטיות הקטנות לא יבלטו...
או שארד מזה סופית...

בכל אופן מליוני תודות!!!!!

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח לי את התמונה שאת רוצה לשלב, ממילא כבר עשיתי את העקיבה, אחליף לך את התמונה.

• הוסף לסימניות
:):):):)!!!!!!!מליוני תודות!!!!!!!!:):):):)

שלחתי באישי

שוב תודההההה

• הוסף לסימניות
אני לא מבין בזה אבל המילה יאוש לא מופיע בלקסיקון היהודי חזקו ואמצו

• הוסף לסימניות
במקרה ראיתי אולי זה יעזור לך להבא..
כשעובדים עם מוקה חשוב לצרף את המידע בפריים הראשון של הקומפוזיציה. בנוסף לוודא באפטר אפקטס שאת נמצאת במצב של טיימקוד ולא פריימים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה