דרוש מידע עקירה כירורגית מאוחדת

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על רופא כירורג טוב במאוחדת בביתר לעקירת שן בינה
תודה

• הוסף לסימניות
תכתבו לי באישי יש לי דיס על רופא במאוחדת בביתר שעשה טיפול מזעזע ממש עכשיו בתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
תכתבו לי באישי יש לי דיס על רופא במאוחדת בביתר שעשה טיפול מזעזע ממש עכשיו בתקופה האחרונה
אין לי פרימיום
תוכלי לכתוב לי למייל brachyv בגימייל?

• הוסף לסימניות
דר ברוק מירושלים
שווה לבוא
תעשו פ חיפוש יש עליו מלא לקחות מרוצחם
יותר נכון כל מי שהיה אצלו יצא מרוצה ובהלם מהזריזות שבטיפול
בקיצור אלוף אנושי וזריז
והכאב חולף ממש מהר יחסית

• תודה
Reactions: bp1
  • הוסף לסימניות
גם אני מצטרף היה לי מקרה קצת מורכב הוא טיפל במהירות וכמעט ללא כאב פשוט אלוף

• הוסף לסימניות
בשעת הטיפול עצמו כאב הרבה פחות מאשר טיפול של סתימה רגילה
והכאב אח"כ זה תלוי איזה משככי כאב לוקחים
עקרתי אצלו לפני כמה חודשים והוא אמר לי שהשן שלי היא הכי גדולה שהוא עקר בשנה האחרונה..
יכול להיות שהוא חושב שזה עושה הרגשה טובה אז הוא אומר את זה להרבה אנשים..
בכל מקרה בשעת העקירה באמת לא כאב לי כלום רק לחץ פסיכי וצורך להתנגד לדחיפה שקוראת תוך כדי העקירה.
אבל אחריה עם כל המשככי כאבים הכי חזקים כבא לי למשך הרבה מאוד זמן!
אם את מכירה משהו חזק ממש אשמח שתכתבי , אולי בכל אופן לפעם הבאה אנסה את זה ואולי זה יעזור.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מבררת לגבי רופאה כירורגית בירושלים שעובדת עם לאומית בשם ד"ר רות שוורצמן.
ממש חשוב לי לקבל עליה מידע. אני צריכה עקירה של שן כלואה שקרובה לעצב....
היא רופאה טובה?

• הוסף לסימניות
דר ברוק עובדת עם מאוחדת?

• הוסף לסימניות
מבררת לגבי רופאה כירורגית בירושלים שעובדת עם לאומית בשם ד"ר רות שוורצמן.
ממש חשוב לי לקבל עליה מידע. אני צריכה עקירה של שן כלואה שקרובה לעצב....
היא רופאה טובה?
מצטרפת גם לשאלה אני צריכה לעקור שן בינה ולאומית נתנו לי את השם שלה שהיא עובדת איתם יש למשהוא מושג איך היא?

• הוסף לסימניות
אני הייתי אצלה .
היא היתה מקסימה והעקירה עברה ממש בשלום.
כחצי שנה קודם עשיתי עקירה במקום אחר והתנפח לי כל הלחי בצורה מזעזעת וגם היה לי שטף דם על כל הצוואר.
אצלה הכל היה אסטטי, וגם היו הרבה פחות כאבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה