עקירה כירורגית של שן בינה | עזרתכם נחוצה!

• הוסף לסימניות
ד"ר שוחט עצמו לא עושה עקירות רק אדיר כהן, והוא באמת אדיר, אני הייתי אצל הרופא שאני תמיד מטפלת, ואמר לי שחייבים עקירה כירורגית והסביר על תפרים וכו' ומאוד פחדתי ודחיתי את זה, בינתיים שמעתי המלצה עליו, הלכתי אליו והוא אמר שכנראה אכן יצטרכו תפרים וכל הבלגן, אבל לפני כן ניסה להוציא ותוך שניה השן היתה בחוץ בלי חתך ותפרים, בעלי גם עקר אצלו והיינו מאוד מרוצים, כבר שלחתי אליו כמה וכולם הודו על העבודה המעולה שהוא עשה.
הטלפון שלו במרפאה: 02-6249922

• הוסף לסימניות
טוב, רק כותבת לעדכונכם,
שדי זלזלתי בהפחדות מפני כאבים, ועוד יותר בזתי להגדרה של "כאב חזק מלידה".
כי חשבתי שנסיון בלידות פלוס כח סבל חזק מאד - יהפכו את הסיפור לבדיחה.
חפשתי בעיקר את הזול,
ו............... השבוע וחצי של אחרי העקירה, שינו את דעתי בקשר לכל הנ"ל. :mad:

לא אפרט, בכדי למנוע סיוטי לילה לרבים ממכם. אבל על קצה המזלג:
דלקת שנהיתה במקום וגרמה לכאב יוקד של חצי פנים במשך שבוע וחצי תמימים, ביקור ב'טרם' באמצע הלילה לאחר שאפס כח הסבל לאחר שבוע מענגגגגג, וקבלת זריקת וולטורן שהיתה אמורה לשכך ואפילו היא לא הצליחה לטשטש ליותר מכמה שעות (!!)

אז ממליצה בחום: למדו מנסיון האחרים.

• הוסף לסימניות
אני עקרתי 4 שיני בינה במכבידנט , 2 עם תפרים 2 בלי תפרים (2 רופאים שונים) לפני שבועיים הוציאו לי 2, תוך 5 דקות השיניים היו בחוץ בלי תפרים בלי כלום...
כמה שעות קצת הרגשתי את המקום וזהו...חיכיתי לכאבים אבל ב"ה לא הגיעו ...יום למחרת כבר שכחתי מזה. (גם בפעם הראשונה לא סבלתי מכאבים)

אה, והמחיר 20 ₪ (מכבי שלי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ok;1201974:
רוברט מילר באמת מומחה גדול, עושה עבודה יפה ובמהירות הזויה, תוך כמה דקות השן בחוץ. אבל המחירים שלו - שחיתות
בכל מקרה שיעבור בשלום, זה לא חוויה נחמדה במיוחד...

בדיוק על זה משלמים...... כי ללמוד רפואת שיניים - כל הרופאים למדו:p

• הוסף לסימניות
עברתי שתי עקירות של שיני בינה כלואות! ז"א, שן אחת לא התחילה לבקוע בכלל, היה צריך לחפור כדי להוציא אותה.
אבל בזכות ד"ר רגב (רופא פרטי בהדסה עין כרם) זה עבר בשלום והרגשתי חוויה למדי. הוא רופא מדהיםםם!! מקצועי ביותר, ידי זהב ובן אדם מיוחד!
באמת הכאבים הם בעיקר אחרי שיורדת ההשפעה של ההרדמה.
אבל גם קודם - זריקות הרדמה, אאוווצ'! זה לראות כוכבים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה