דרוש מידע עקירת שיני בינה לא כלואות

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על רופא עבור עקירה של שיני בינה לא כלואות, אך יושבות על עצב (דרוש צילום CT).
האם יש צורך ברופא מיוחד (כמו ד"ר נועם ברוק וכד') או שמספיק רופא של קופ"ח?
או לחלופין, יש למישהו המלצות על ד"ר גיא דורל מבריאות השן בירושלים?
דחוף לי מאד!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כי זה מיליון כסף...
יש השתתפות של קופ"ח?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כתבו פה בעבר שמקבל בטורים תבררי דרך קופת חולים
אני אישית שלמתי 1450

• הוסף לסימניות
אם זה יושב על עצב, צריך לנהוג במשנה זהירות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הסתדרתי ויש לי תור, ב"ה. תודה ענקית על העזרה!

• הוסף לסימניות
@מעצבת אלבומים
עקרתי את השן הבוקר ויש לי עד עכשיו כאבי תופת מטריפים, איומים ונוראים שרק מתגברים!!!! שום משכך כאבים לא עוזר אבל בכלל!
בחיפוש קצרכאן בפרוג אני פתאום רואה שיש הבדל בין טיפול במרפאה שלו לטיפול במאוחדת. במרפאה שלו זה עם לייזר ובמאוחדת זה היה רגיל, לא ידעתי את זה :(:cry:
פשוט בלתי נסבל. גם לך זה כאב כך?
מציינת שכשהתקשרתי למרפאה שלו בזמנו ההצעת מחיר היה 1250-1450 ש"ח, ובמאוחדת שילמתי 487 ש"ח, מבינה עכשיו שזול שווה זול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה