עקירת שיני בינה

• הוסף לסימניות
נני, את מפחידה אותי.
דוקא לי זריקת ההרדמה כמעט לא כאבה, אבל כאמור היא גם כמעט לא השפיעה והכאבים היו בלתי נסבלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;565282:
נני, את מפחידה אותי.
דוקא לי זריקת ההרדמה כמעט לא כאבה, אבל כאמור היא גם כמעט לא השפיעה והכאבים היו בלתי נסבלים.
אם זה לא השפיע,למה עשית רק אחת???
אני עשית 4 זריקות,וגם אז חיכינו כדי שההרדמה תתחיל להשפיע....
(אני מדברת על עקירה כירורגית,וחיתוך של העצם... )

• הוסף לסימניות
זה לא היה עקירה כירוגית ב"ה,
אבל הרופא פשוט לא בדק אם ההרדמה השפיעה.
הוא עשה הרדמה חיכה 3 דקות ו... עקר. עם כל הכח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;565515:
זה לא היה עקירה כירוגית ב"ה,
אבל הרופא פשוט לא בדק אם ההרדמה השפיעה.
הוא עשה הרדמה חיכה 3 דקות ו... עקר. עם כל הכח...
אוווץ'...לא נשמע סימפטי....

• הוסף לסימניות
בעלי עקר בשבוע שעבר שן בינה אחת, והשבוע שניה (יותר נכון לומר שלישית ורביעית, אבל הכוונה היא לגל הנוכחי)
וגם בשבוע שעבר וגם השבוע הוא מרגיש חולשה בכל הגוף וכאבי שרירים עד כדי אקמול, האם זה נורמלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;565779:
בעלי עקר בשבוע שעבר שן בינה אחת, והשבוע שניה (יותר נכון לומר שלישית ורביעית, אבל הכוונה היא לגל הנוכחי)
וגם בשבוע שעבר וגם השבוע הוא מרגיש חולשה בכל הגוף וכאבי שרירים עד כדי אקמול, האם זה נורמלי?
כן, זה מחליש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;564688:
אם רופא מומחה לעקירות עושה את העקירה, אין סיבה שיהיה כאב בלתי נסבל.
עקרתי 3 שיני בינה [עקירה כירורגית] שחלקן היו חצי כלואות, זריקת ההרדמה כאבה, ואפילו מאוד.
אבל העקירה עצמה היתה מהירה והיה שווה.
חסל סדר כאבי שיניים כל שני וחמישי, וגם כאבי הראש שסבלתי מהם מאוד, עברו ב"ה.
אם תרצי פרטים אפשר באישי.
ממליצה מאוד. במיוחד לכאלו שלא מגיעים בצחצוח עד לשיני הבינה.

סליחה שאני מקפיצה את האשכול הישן הזה, פשוט עכשיו הגיע תורי :( :( :(

האם את יכולה לתת פרטים על הרופא שעשה לך את העקירה?

כמ"כ האם יש למישהו ניסיון בעקירה עם הרדמה מלאה? האם מומלץ??

חייבת תשובות :eek: :eek: :eek: :eek:

תודה

• הוסף לסימניות
מסכנה..
הייתי בסרט הזה לפני חודשיים.. (חפשי אשכול נוסף בנושא)..
בסוף עקרתי אצל רופא שיניים בקרית ספר שעשה עבודה מעולה. וההתאוששות היתה ממש לא כמתואר.. הרבה יותר פשוט משכתבו..
העקירה היתה כואבת עד שהצליחו להרדים את הכל.
ברגע שהזריקו לתוך השן ממש לא הרגשתי כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;773131:
מסכנה..
הייתי בסרט הזה לפני חודשיים.. (חפשי אשכול נוסף בנושא)..
בסוף עקרתי אצל רופא שיניים בקרית ספר שעשה עבודה מעולה. וההתאוששות היתה ממש לא כמתואר.. הרבה יותר פשוט משכתבו..
העקירה היתה כואבת עד שהצליחו להרדים את הכל.
ברגע שהזריקו לתוך השן ממש לא הרגשתי כלום.

הבעיה שיש לי 2 שיניים חצי כלואות בעצם
וזה מפחידדד :(

• הוסף לסימניות
יש רופאים שמוציאים במומחיות שיני בינה חצי כלואות ללא ניתוח.
אני הוצאתי כך 2 שיניים כשהרופא מלכתחילה היה מסופק אם יצליח אך ניסה בכ"ז. היה קל ונסבל מאד!
הכאב היחיד שחשתי היה מפעירת הפה במשך כמה דקות טובות...והחלמה היתה שום דבר.
כל זה מספרת לך אחת ששונננאאאת רופאים.
הרופא מאלעד, אגב.

• הוסף לסימניות
הזכרתם בינה?'נדלק' [תרתי משמע] אצלי העצב...הכאבים פורצים כבמחול שדים...
אי אי אי... זה היה סיוט.אכן לפני פסח נאנקתי מכאבים,ואני מזן האנשים שעד שלא אתפוצץ מכאב לא אגש לרופא.
בלית ברירה הזמנתי כמובן 'עזרה ראשונה' ,קיבלתי שתי הרדמות. תוך 2 ד' השן היתה בחוץ.זוהי שן עליונה והיא היתה שבורה למחצה.
העסק דימם כהוגן,ומי כמוני חרדה 'להחריד'.
בתחילה לא היו כאבים.אבל לאט לאט ובהדרגה הם התגברו.נוטרלתי כליל מעבודות פסח.לא היה שייך להתכופף,להתאמץ.חולשה כאבים חזקים בעין ובחצי ראש.וכו'
מומלץ להתקשר לרופא[רק לבינתיים שבינינו] לשאול על כל התפתחות של סימפטומים. הוא הרגיע אותי והתגובות פחתו רק אחרי שבועיים!!!
מה לומר -תענוג במחיר כזה??????
תקפצו על זה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה