- הוסף לסימניות
זה אפי' בעיה של לא תחונם
כתבו מצורףאף אחד לא כתב כאן את ההלכה????? זה איסור מפורש של "לא תחונם"!!!!!
אא"כ הם ממשיכים לעבוד אצלכם, ואז זה בעצם בשבילכם המתנה, כדי שימשיכו לעבוד טוב...
אבל כאן כתבת שזה בסיום העבודה
זה אפי' בעיה של לא תחונם
כתבו מצורףאף אחד לא כתב כאן את ההלכה????? זה איסור מפורש של "לא תחונם"!!!!!
אא"כ הם ממשיכים לעבוד אצלכם, ואז זה בעצם בשבילכם המתנה, כדי שימשיכו לעבוד טוב...
אבל כאן כתבת שזה בסיום העבודה
להפך אם הם יראו שאתם פראיירים עדיף שתחפשו פועלים אחריםחשבנו עוד לקחת אותם להמשך עבודות
אנחנו משפצים דירה כדי להשכיר אותה
בדיוק מעולה,אולי זה יהיה לי קלף, שיהיו בשקט בקשה אם הם רוצים המשך עבודה
ערבוצ'קים זה מילת גנאי? זה השם שלהם וזהו, לא אני בחרתי להם אותו.חייב לומר משהו לא פופולארי.
לא אהבתי את השימוש במילה 'ערבוצ'קים'
לא יפה.
אני מחנך את הילדים שלי לא לכנות אף אחד בכינויי גנאי
כולל אף אחד.
זה בכלל שם חיבה..ערבוצ'קים זה מילת גנאי? זה השם שלהם וזהו, לא אני בחרתי להם אותו.
זה מה שפחדתי שהילדים שלי יגידוערבוצ'קים זה מילת גנאי? זה השם שלהם וזהו, לא אני בחרתי להם אותו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים