ערב של תרפיה בציור

• הוסף לסימניות
גם את זה צריך לפעמים.
וצרפתי תהליך סתם. זה יותר מאיר נראה לי.
מה אומרים?

קבצים מצורפים

• תהליך.jpg
    תהליך.jpg
    KB 124.4 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
אלוף!

• הוסף לסימניות
יש לכם סקיצות נהדרות..:)
רק בקטנה, לא ברור מאיפה מגיע האור(?)

• הוסף לסימניות
בגדול מימין.
בינתיים הוא מחכה שאני ימצא עוד זמן שהוא לא יום ולא לילה ואמשיך אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;2132225:
בגדול מימין.
בינתיים הוא מחכה שאני ימצא עוד זמן שהוא לא יום ולא לילה ואמשיך אותו.

"קרב יום אשר הוא לא יום ולא לילה.."
אני חושבת שבזמן הזה יהיו לך דברים אחרים לעשות..:eek:
בעז"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2132256:
"קרב יום אשר הוא לא יום ולא לילה.."
אני חושבת שבזמן הזה יהיו לך דברים אחרים לעשות..:eek:
בעז"ה

התכוונתי למשהו אחר לגמרי.
בגמ' מובא ששאלו את ר' ישמעאל אם מותר ללמוד חכמה יונית וענה לו כתוב "והגית בו יומם ולילה" צא ובדוק שעה שאינה מן היום ואינה מן הלילה ולמוד בה חכמה יונית.
בהשאלה כמובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;2132315:
התכוונתי למשהו אחר לגמרי.
בגמ' מובא ששאלו את ר' ישמעאל אם מותר ללמוד חכמה יונית וענה לו כתוב "והגית בו יומם ולילה" צא ובדוק שעה שאינה מן היום ואינה מן הלילה ולמוד בה חכמה יונית.
בהשאלה כמובן.

לא חשבתי גם שהתכוונת למה שאני התכוונתי, סתם באתי בהלצה :D
אבל נו, העיקר שכיוונו גם אני וגם אתה לדברי תורה.

• הוסף לסימניות
גדול!
בניה יפה ותפיסה מגניבה של תנוחה.
צביעה מעניינת!

תעלו עוד דברים יפים

ים הצלחות

• הוסף לסימניות
מקסים!!
ציור נוטף עסיסיות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה