דרוש מידע ערה לתינוק שלא ברור מה טוב לו לאכילה

• הוסף לסימניות
היי,
יש לי תינוקת בת חצי שנה, מתוקה ושמנמנה.
עד לפני חודש הייתה בהנקה מלאה, מהרגע שהיא נולדה הייתה פולטת המון, אבל לא היה נראה שמפריע לה.
הרופא אמר שיכול ללהיות שזה פשוט אכילת יתר ואם היא לא רגוע לחזור אליו לטיפול.ולאט לאט הפליטות ירדו בכמות, אבל לא לגמרי.
עכשיו שהיא עברה לאכילה של מטרנה והיא התחילה להיות קצת פחות רגוע + פליטות שחזרו לה. אבל החוסר רגועה וגם הפליטות לא היו ברמה מוקצנת.
אני פחדתי שזה עיניין של חלבי - והחלפתי לה למטרנה צמחית. ובאמת היא נהיתה הרבה יותר רגוע וכמעט כמעט לא פולטת,
אבללל-
התחילו לה גזים ממש בצורה קציונית, במיוחד בזמן שינה\ לילה שהיא ממש מתעוררת מזה ולא ישנה לי בכלל רצוף.
היא גם לא אוכלת יותר מ-120 מ"ל וכל שלוש שעות גם בלילה (ניסיתי להאריך את הזמן של האכילה רק פעמים נדירות הצלחתי לתת לה יותר מ-120 מ"ל ומדובר על תינוקת שמנמנה ששוקלת 8 קילו ...)

משהיא התנסתה בזה, יכול להיות שזה סימן לרגישות לסויה? או שזה סתם התרגלות של הגוף (היא שבוע וחצי עם הצמחית ושבועיים עם מטרנה כמעט בצורה מלאה)
יש רופא מסויים\טיפול שיכול לבדוק או לעזור בזה?

תודה ענקיתת!

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לעבור לסימילאק
לפעמים תמ"ל אחר יתן פתרון

• הוסף לסימניות
לפני שאת עוברת למזון אחר
תבדקי אצל רופא ילדים אם מדובר בריפלוקס וטיפול אחד-שניים באוסטאופתיה יכול להקל עליה והתופעה תחלוף כלא היתה בעז"ה.

• הוסף לסימניות
היי,
יש לי תינוקת בת חצי שנה, מתוקה ושמנמנה.
עד לפני חודש הייתה בהנקה מלאה, מהרגע שהיא נולדה הייתה פולטת המון, אבל לא היה נראה שמפריע לה.
הרופא אמר שיכול ללהיות שזה פשוט אכילת יתר ואם היא לא רגוע לחזור אליו לטיפול.ולאט לאט הפליטות ירדו בכמות, אבל לא לגמרי.
עכשיו שהיא עברה לאכילה של מטרנה והיא התחילה להיות קצת פחות רגוע + פליטות שחזרו לה. אבל החוסר רגועה וגם הפליטות לא היו ברמה מוקצנת.
אני פחדתי שזה עיניין של חלבי - והחלפתי לה למטרנה צמחית. ובאמת היא נהיתה הרבה יותר רגוע וכמעט כמעט לא פולטת,
אבללל-
התחילו לה גזים ממש בצורה קציונית, במיוחד בזמן שינה\ לילה שהיא ממש מתעוררת מזה ולא ישנה לי בכלל רצוף.
היא גם לא אוכלת יותר מ-120 מ"ל וכל שלוש שעות גם בלילה (ניסיתי להאריך את הזמן של האכילה רק פעמים נדירות הצלחתי לתת לה יותר מ-120 מ"ל ומדובר על תינוקת שמנמנה ששוקלת 8 קילו ...)

משהיא התנסתה בזה, יכול להיות שזה סימן לרגישות לסויה? או שזה סתם התרגלות של הגוף (היא שבוע וחצי עם הצמחית ושבועיים עם מטרנה כמעט בצורה מלאה)
יש רופא מסויים\טיפול שיכול לבדוק או לעזור בזה?

תודה ענקיתת!
עלית על הבעיה?
גם אצלי כך.
אבל רק שעברתי לצמחית ללא שלבים.
מה הסיפור עם זה?

מישהו יודע מה ההבדל בן עם שלבים לבלי שלבים?

• הוסף לסימניות
עם התינוקת שלי היה ממש דומה ואמרו לי שזה רגישות ללוקטוז מה שעשיתי זה ששאבתי לה אוכל למטפלת עד גיל שנה (מגיל חצי שנה אפשר גם מוצקים מרק מרוסק \גרבר אז זה לא לשאוב את כל הארוחות)
מגיל שנה מותר חלב פרה אז נתנו לה חלב נטול לוקטוז וזה היה לה טוב.
בערך בגיל שנהוחצי שנתיים עברה לה הרגישות ללוקטוז ואוכלת מוצרי חלב חופשי ב"ה

• הוסף לסימניות
היימליך.
סחבתי שנה והחלפתי 6 סוגי תחליפים רגילים ומפורקים עם מרשם
בסוף ב-5 דקות עלה על הבעיה והתחלנו לנשום ב"ה
טלפון:025376414

• הוסף לסימניות
עלית על הבעיה?
גם אצלי כך.
אבל רק שעברתי לצמחית ללא שלבים.
מה הסיפור עם זה?

מישהו יודע מה ההבדל בן עם שלבים לבלי שלבים?
כנראה מה שהיה לה זה רגישות לחלב.
המון פעמים ברגישות לחלב לא עוזר הצמחי כי המלקולות של הסויה ושל החלב מאד דומות וגורומות לאותה תגובה.
לנו צמחית לא עזרה,
חזרתי למטרנה, אבל הקיבה שלה התרגלה לזה(כל חלבי אחר שניסיתי לתת לה גרם לה לחוסר נוחות)

אין לי עצת הפלא לעזור לך, כי פשוט המשכנו להתמודד, הורדתי לה את כמות המטרנה (כאשר היא כבר אכלה בשילוב מוצק ככה שלא פחדתי על וויטמינים) והוספתי לה יותר דייסת אורז.

המון המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
גם בחלבי יש הרבה סוגים
יש מטרנה לרגישים - EXTRA CARE, מטרנה סמיכה לרפלוקס -AR ועוד
לא מתלהבת מהצמחית.

• הוסף לסימניות
למה לא ללכת לרופא אורולוג? הוא נותן תשובה מיידית למה היא אלרגית ותדעי מה לתת לה.
אני אישית גם היה לי כך ורופא אורולוג נתן תשובה -אלרגיה לחלבי וסויה וכיום הוא אוכל נוטרילון והילד ניהיה רגוע ושמח!!!!!!!!!!!
שווה כל מאמץ.

• הוסף לסימניות
למה לא ללכת לרופא אורולוג? הוא נותן תשובה מיידית למה היא אלרגית ותדעי מה לתת לה.
אני אישית גם היה לי כך ורופא אורולוג נתן תשובה -אלרגיה לחלבי וסויה וכיום הוא אוכל נוטרילון והילד ניהיה רגוע ושמח!!!!!!!!!!!
שווה כל מאמץ.
התכוונת לרופא אלרגולוג... אורולוג זה רופא אחר, לא קשור לנושא המדובר כאן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה