עריכת וידאו

• הוסף לסימניות
היי אשמח אם תסבירו לי איך מי שערך את הסרטון הזה:

https://youtu.be/SrNltdvHjQs

עשה את המעבר תמונות בגוגל בדקה 3:07 ואת התזוזה של העכבר והלחיצות.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת באיזה תוכנה השתמשו כדי להכין את הסרטון שצירפתי.ובפרט איך הם עשו את החלק של התמונות בגוגל בדקה 3:07.אם תוכלו להסביר לי את הכיוון הכללי זה יהיה מעולה.

• הוסף לסימניות
חסום!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FirstClass;2358943:

האתר חסום
אם תוכלי להוריד ולהכניס לג'מבו או לדרופ

תודה!

• הוסף לסימניות
ישנן תוכנות רבות להקלטת מסך, בחינם ובתשלום, לכל מערכת הפעלה ולכל אחת יתרונות וחסרונות.
דוגמאות שאפשר לחפש ב-יוטיוב:
קמטסיה - בתשלום.
CamStudio - חינמי.

וכו'.
תוכנות אלו ואחרות משמשות לעריכת וידיאו עם "אופציית" הקלטת מסך.

• הוסף לסימניות
זו לא הקלטת מסך. נראה כמו בניה באפטר. אולי עשו צילום מסך 1 ואז. את ההרצה בגוגל כן נראה לי הקלטת מסך-הכי קל.

• הוסף לסימניות
אם עשו את זה בהקלטת מסך איך הם שינו את התוכן למה שהם בחרו?
ואיך המעברים כל כך נקיים, הרי בצילום מסך העכבר לא זז ככה נקי.

• הוסף לסימניות
אפטר אפקטס!!!
איך לא רואים את זה??
תראו את המעברים החלקים, שינוי התוכן, האנימציות...
אבל יפה, לא?

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות לג'מבו מייל?
אשמח,
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה