עריכת מוזיקה

• הוסף לסימניות
שאלוםם! :)
מישהו יודע את אפשר ללמוד עריכת מוזיקה?...אם בכלל יש מקום כזה לדתיים.
השאלה אולי מידי כללית ושל מתחילים ואני מתנצלת מראש אבל אשמח לכל קצה חוט מידע וכיוון שאפשר.
תודה!! :)

• הוסף לסימניות
הכוונה ליצירת פלייבקים במידי וכו'?
לגברים או נשים?

• הוסף לסימניות
אז זהו, אם יש רק מקום ללמידת פלייבקים במידי אז כן אשמח לקבל מידע על זה.
רק אני לא ממש בטוחה מה ההבדל בין פלייבקים במידי לבין עיבוד מוזיקה אם יש בכלל הבדל.
מה שיש לי בראש ושאני מכירה זה התוכנה Fruty loops שזה כנראה לא נקרא מידי (?)
אני לא רוצה דווקא ללמוד התוכנה הזאת, אני רוצה לדעת אם יש מקום כזה ללמידה של עיבוד מוסיקה בתוכנה דומה או משהו...
אבל אם אין אז אשמח לשמוע על מידי ומה זה כולל בדיוק.
וזה לנשים.
תודה!! :)

• הוסף לסימניות
Fruty loops זה כמו cubase אפשר להקליט בזה אודיו ואפשר לערוך במידי, ונראה לי שיש לימודי מידי לנשים, אבדוק.

• הוסף לסימניות
באיזה עיר את מחפשת?

• הוסף לסימניות
בהשתלמויות של בית המורה בסמינר הישן- יש קורס מעולה עם מורה מעולה, ללמידת כל הנושא של פלייבקים וטכנאות אולפן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki18;n4976134:
בהשתלמויות של בית המורה בסמינר הישן- יש קורס מעולה עם מורה מעולה, ללמידת כל הנושא של פלייבקים וטכנאות אולפן.

מורה מאד מומלצת!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דייב;n4972566:
Fruty loops זה כמו cubase אפשר להקליט בזה אודיו ואפשר לערוך במידי, ונראה לי שיש לימודי מידי לנשים, אבדוק.

תודה רבה!! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki18;n4976134:

השתלמויות? זה אומר שאני צריכה תעודת הוראה בשביל זה?

• הוסף לסימניות
כמדומני שלא צריך, זה נראה לי קורס שלא קשור לשום הוראה.
אני למדתי אצל המורה הזאת במסגרת מסלול מוזיקה, אבל היא מלמדת גם בבית המורה.

• הוסף לסימניות
מי זאת?? נעמה כהן??

• הוסף לסימניות
כן.

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אלי באישי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;n4981322:
אפשר לפנות אלי באישי

מי יודע איך שולחים הודעה באישי? לא הצלחתי להבין איפה האופציה....

• הוסף לסימניות
תיכנסי לפרופיל שלה, המלצות, הודעה פרטית.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
יש גם השתלמות בסמינר החדש, מומלץ - לא צריך בשביל זה שום תעודה, אבל כשרון צריך.
צריך לבדוק אם נפתח גם השנה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה