כללי עריכת מעברי צבעים מרובים באילו'

• הוסף לסימניות
ערכתי רקע עם הרבה פסי מעבר צבע ואני רוצה להחליף את הצבעים האם יש אפשרות להחליף צבע ע"י דגימה כמו בפוטושופ או שפשוט צריכים לכוון בכל אחד.
אני מודה לכם מאד אם תעזרו לי בזה!

• הוסף לסימניות
מcs3 אם אני לא טועה יש אפשרות לשנות צבע בבת אחת להכל בחלון הצבעים למעלה. אם את בגירסא הזו אעלה לך דוג'

• הוסף לסימניות
אני בCS5

• הוסף לסימניות
ההדרכה בקצרה:
אתה לוחץ בחלון הצבעים על הסמל שסימנתי למטה:צפה בקובץ המצורף 129496
כשנפתח לך החלון כנראה ישתנו הצבעים . תחזיר אותם ע"י לחיצה למעלה בשמאל ותכנס לעריכהצפה בקובץ המצורף 129497
שם כדאי לקשר את כל הצבעים (או שאתה רוצה לעבוד על כל צבע בנפרד)צפה בקובץ המצורף 129498
ואת העריכה אתה עושה במכוונים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לנעמי! תודה תודה רבה!
הצלת אותי!!!
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
כבר מזמן רציתי לשאול.

איך משנים את הצבעים: שחור ולבן?
אפילו שאני מנסה לשנות- אין...
תודה!

עריכה.
לא יאומן... אחרי לאיודעת כמה זמן שאני עובדת עם החלון הזה ומשלימה עם התופעה, לחצתי בטעות על הקו בין שני הטורים. והוא נהפך לחץ. והופ, השתנה...

• הוסף לסימניות
ב"ה העיקר הסתדר!
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה