מידע שימושי עריסה מתחברת טוויגי Austin

• הוסף לסימניות
למכירה
עריסה מתחברת במצב חדש עם הקופסא עדיין עם אחריות, בקושי הייתה בשימוש. (נקנתה ב03/24). נוחה וקומפקטית. כוללת סל אחסון רחב לנוחות מירבית. עם שישה מצבי גובה. כוללת חלונות רשת המאפשרים צפייה בתינוק וזרימת אוויר טובה ורציפה.
אפשרות לאיסוף מאלעד / בני ברק צילום מסך 2024-10-27 214325.jpgצילום מסך 2024-10-27 214308.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בכמה את מוכרת? בבני ברק?
אשמח להבין איך זה מתחבר למיטה

• הוסף לסימניות
מוכרת ב 350 שח
יש חגורות שמתחברות למיטה של ההורים
ויש שתי רוכסנים בדופן שפותחים אותם כדי לחבר למיטה וכשלא נמצאים ליד התינוק סוגרים אותם
צירפתי תמונה
  • העריסה כוללת רצועות הידוק למיטת ההורים
  • כוללת 2 רגלי תמיכה עם גלגלים ו- 2 רגלי תמיכה נגד החלקה
  • רגלי העריסה מתכווננות לאורך הרצוי בהתאם למיטת ההורים
  • העריסה בעלת 2 מצבים: 1. מצב נדנוד 2. מצב סטטי
  • כוללת חלונות רשת המאפשרים צפייה בתינוק וזרימת אוויר טובה ורציפה
  • ניתנת להרכבה ופירוק בקלות רבה מאד
  • כוללת סל אחסון רחב לנוחות מירביתunnamed.png

• הוסף לסימניות
מה המספר שלך?
למכירה
עריסה מתחברת במצב חדש עם הקופסא עדיין עם אחריות, בקושי הייתה בשימוש. (נקנתה ב03/24). נוחה וקומפקטית. כוללת סל אחסון רחב לנוחות מירבית. עם שישה מצבי גובה. כוללת חלונות רשת המאפשרים צפייה בתינוק וזרימת אוויר טובה ורציפה.
אפשרות לאיסוף מאלעד / בני ברקצפה בקובץ המצורף 1803541צפה בקובץ המצורף 1803542
מה המספר שלך?

• הוסף לסימניות
כבר לא רלוונטי
הי, אם תוכלי לענות, אשמח להעזר בך:
אני מתלבטת האם לרכוש את העריסה מהדגם הנ"ל:
-בהוראות רשום שמזרן גב מיטה ובסיס מזרן צריכים להיות מיושרים, אם בסיס המזרן לא ברוחב המדויק של המזרן (3-4 סמ') עדיין העריסה תצליח להתחבר?
- מנסיון, עד איזה גיל זה עדיין יכול להכיל את הילד? מצד אחד רשום 9 קג' ומצד שני עד 3 חודשים..

• הוסף לסימניות
הי, אם תוכלי לענות, אשמח להעזר בך:
אני מתלבטת האם לרכוש את העריסה מהדגם הנ"ל:
-בהוראות רשום שמזרן גב מיטה ובסיס מזרן צריכים להיות מיושרים, אם בסיס המזרן לא ברוחב המדויק של המזרן (3-4 סמ') עדיין העריסה תצליח להתחבר?
- מנסיון, עד איזה גיל זה עדיין יכול להכיל את הילד? מצד אחד רשום 9 קג' ומצד שני עד 3 חודשים..
קבלת תשובות? קנית?
אני כרגע בשלב הבדיקה, האם באמת העריסה הנצמדת מוצלחת?
מה ההבדל בין החברות והדגמים?
והאם טווגי נחשב לטוב?
אשמח לדעת.
תודה

• הוסף לסימניות
קבלת תשובות? קנית?
אני כרגע בשלב הבדיקה, האם באמת העריסה הנצמדת מוצלחת?
מה ההבדל בין החברות והדגמים?
והאם טווגי נחשב לטוב?
אשמח לדעת.
תודה
קיבלתי תשובות ולכן לא קניתי. במיטת הורים נורמטיבית יש הפרש קטן בצד המיטה שגורם לעריסה לא להתחבר בצורה מדוייקת (אם מחברים מהצד השני של המיטה זה בסדר) מה גם שהבנתי שזה פחות מתאים להרגלים שלי. קניתי מגן מיטה שמתאים למזרן גבוה. מבחינת חברות ודגמים- לא בררתי. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עכשיו מוכרים בדיוק את העריסה הנל ב297 ש"ח במשנת יוסף

• הוסף לסימניות
יש ישהו שיש לו אותה וממליץ עליה???
איך היא מתחברת למיטה?? היא באמת מגיעה אפס למיטה?? או שהיא לא נצמדת לגמרי??
איך היציבות והחוזק שלה??
עד איזה גיל היא מתאימה?

• הוסף לסימניות
1737721142647.png

• הוסף לסימניות
איך היציבות והחוזק שלה??
עד איזה גיל היא מתאימה?
אשמח מאוד לדעת אם קיבלת תשובות...

• הוסף לסימניות
איך היציבות והחוזק שלה??
עד איזה גיל היא מתאימה?
עניתי באשכול של משנת יוסף
יש לי אותה כמעט 9 חודשים
התינוק עדיין ישן בה
היא חזקה ומצוינת ונצמדת ממש למיטה-מתחברת עם כבלים כמו של עגלה, ככל שמחברים חזק יותר ההצמדה יותר איכותית

• הוסף לסימניות
עניתי באשכול של משנת יוסף
יש לי אותה כמעט 9 חודשים
התינוק עדיין ישן בה
היא חזקה ומצוינת ונצמדת ממש למיטה-מתחברת עם כבלים כמו של עגלה, ככל שמחברים חזק יותר ההצמדה יותר איכותית
ואיך המצב נדנוד שלה? היא מתנדנדת באמת כמו נדנדה? לא מפריע שאין לה גלגלים?
תודה רבה על התגובה

• הוסף לסימניות
ואיך המצב נדנוד שלה? היא מתנדנדת באמת כמו נדנדה? לא מפריע שאין לה גלגלים?
תודה רבה על התגובה
במצב שהיא מתחברת אין נדנוד
וגם לא מפריע הגלגלים..

• הוסף לסימניות
במצב שהיא מתחברת אין נדנוד
וגם לא מפריע הגלגלים..
תודה רבה
מה את אומרת - אם יש לי מסגרת של מיטה בערך 1.8 ס"מ מהצד, זה לא יתחבר טוב? בהוראות כתוב עד 1.3, אבל אולי הם רושמים קצת פחות ליתר ביטחון?
ותגידי, זה שלא כל הדופן מהקצה יורדת לגמרי - זה עדיין נוח?
סליחה על ריבוי שאלות ותודה רבה על מענה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה