ערכות יצירה של ערכית - מכירה?

• הוסף לסימניות
מאד מומלץ ערכת הדמויות.
הילדות שלי (6,5) ואפילו הבן בן 4 יצרו ציורים מקסימים.
שעות של שקט!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;n5001340:
תודה רבה!! ניסיתי להירשם דרך הקישור ולא קיבלתי שום דבר.
לכן ביקשתי פה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

זה המייל של ציפי רוט:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
אבל היא כבר שלחה את המודעה על הערכית, אז אולי תבקשו לקבל שוב, אחרי שהצטרפתם לקבוצה כמובן..

• הוסף לסימניות
שימו לב - העלו כאן את המודעה של ציפי רוט, אבל ההטבות שם אמורות להיות לחברות הקבוצה שלה!
כדי לקבל אותן צריך כנראה להרשם קודם...

שלא תפסידו לציפי רוט (מנהלת קבוצת הרכישה) ולא לשרה פישר (היצרנית)

מומלץ בחום! תהנו!!

אגב יש בקבוצה של ציפי המון הטבות שוות, שווה להצטרף :) (לא, אני לא קשורה אליה, רק נהנית מההטבות שלה :) )

• הוסף לסימניות
רציתי לקנות כמה ערכות לגן עם מי אני יוצרת קשר
היכן מוכרים באזור גאולה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;n5002273:
רציתי לקנות כמה ערכות לגן עם מי אני יוצרת קשר
היכן מוכרים באזור גאולה?

עם שרה פישר 052-7694526

• הוסף לסימניות
מקפיצה אשכול ישן.
קיבלנו ערכית של שבת והילדים נהנים ממנה מאד.
מעסיק, פשוט, פרקטי ומחזק את שרירי הידיים.
אשמח לשמוע היכן רוכשים ערכות נוספות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה