עשו צחוק מהילדים שלי

• הוסף לסימניות
בולטון המפרסמת של ספרי אור החיים פירסמה שבוע שעבר (וגם השבוע)
פירסומת לילדים למי שיש לו כרטיס של ילדיספר מוזמן לאחת מחנויות אור החיים ולקבל אצבעות שוקולד וסימניה הילדים שלי מאד התרגשו מאד וכל הדרך לחנות רבו בינהם איך יחלקו את השוקולד בין כולם (3 במספר)
לבסוף הם יצאו מהחנות עם סימניה קטנה עלובה ולא שימושית
ו.. לא תאמינו אצבע שוקולד אחת!!!
הייתי בהלם, בשביל זה מפרסמים מודעה כזו גדולה ומריצים ילדים מכל העיר?
פשוט לעשות צחוק מעצמם...

קבצים מצורפים

• פירסומת.jpg
    KB 435 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
זה ממש הטעיה בפרסומת.
כתוב "סימניה" בלש' יחיד ו"אצבעות" בלשו' רבים..
ז"א שכל מי שמקבל סימניה מקבל גם אצבעות..

• הוסף לסימניות
גם הילדים שלי מאד התאכזבו, ואפילו חשבתי שרק בסניף הספציפי המוכר לא קיבל הנחיות נכונות, כעת אני רואה שאכן זוהי ההנחיה. האמת?! התבישתי במקומם(במקום "אור החיים")!אילו הייתי יודעת את זה מראש הייתי מעדיפה לא לשלוח אותם בכלל כדי לא להגיע לבעיה של "מי יקבל את האצבע..."אמנם הבטחתי להם שאני אקנה להם חבילה שלימה שיוכלו להתחלק בה כמו שצריך, אבל במחשבה שניה אולי זו המטרה, אז אני אשכנע אותם לקנות שוקולד של חברה אחרת...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
כל אלה שהסתבכו עם חלוקת האצבע, למה רק ילד אחד חבר במועדון ילדי ספר? או שזה אצבע למשפחה?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;862216:
כל אלה שהסתבכו עם חלוקת האצבע, למה רק ילד אחד חבר במועדון ילדי ספר? או שזה אצבע למשפחה?!

נותנים ל...ילד אצבע,רוצה את כל היד???;)

• הוסף לסימניות
איך שלא תסתכלו על זה, זה מצחיק..
ואני שואלת בתמימות: למה לא לבוא מראש עם המודעה ולהראות למוכר? קטנוני מדי?

• הוסף לסימניות
תאמיני לי שהיה לי איזה מחשבה להתקשר אליהם
אבל ככה זה בכל פעם חושבים שאנחנו נרוץ תמיד על ארבע ונידחף בשביל חתיכת שוקולד או מדבקה אומללה

• הוסף לסימניות
ד"א שימו לב שגם בתמונה הם מראים חבילת אצבעות שוקולד וסימניה אחת,ולא כתוב התמונה להמחשה בלבד :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;862482:
ד"א שימו לב שגם בתמונה הם מראים חבילת אצבעות שוקולד וסימניה אחת,ולא כתוב התמונה להמחשה בלבד :)

נכון!! ותשובתי ל"מחשבת" שאנחנו לא נרוץ בשביל מדבקה וכו' אלא בשביל העיקרון שצריך לעמוד מאחורי הפרסום. כנ"ל לגבי מבצעי מכולת וכשבאים שומעים: נגמר, עוד לא הגיע וכו' ואז קונים כבר במחיר רגיל כי- מה, נלך ונחזור בשביל 4 ש"ח?

• הוסף לסימניות
טוב. אז כעת אור החיים צריכים "להתעטף, להתעורר ולבקש סליחה" מכל הילדים שהם אכזבו...

• הוסף לסימניות
נראה שבולטון פוטנציאל הוא המשרד היחיד וספרי אור החיים היחידים שמפרסמים... כל כך הרבה ביקורת...

לאור החיים יש קשרים עסקיים עם עלית זה מכבר, כרגע הם עשו פרסומת לחנויות ועל הדרך גם משהו קטן וטוב מעלית. מה הבעיה?
הרי ברור שהם לא עושים מבצע בשביל השוקולד גרידא אלא בשביל שלכשתבוא לקנות תעדיף לקנות שם כי יש שם גם שוקולד.

מה כל כך קשה להבין???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האורות;863020:
נראה שבולטון פוטנציאל הוא המשרד היחיד וספרי אור החיים היחידים שמפרסמים... כל כך הרבה ביקורת...

לאור החיים יש קשרים עסקיים עם עלית זה מכבר, כרגע הם עשו פרסומת לחנויות ועל הדרך גם משהו קטן וטוב מעלית. מה הבעיה?
הרי ברור שהם לא עושים מבצע בשביל השוקולד גרידא אלא בשביל שלכשתבוא לקנות תעדיף לקנות שם כי יש שם גם שוקולד.

מה כל כך קשה להבין???
לשוחרי הצדק(ואני בתוכם...) קשה!
קשה להבין עוולות.
לא משנה מה הסיבה שאתם מפרסמים ומה אתם רוצים להשיג בכך,
תעמדו מאחורי המילים שלכם...!
וסליחה, אבל עכשיו הם השיגו את המטרה ההפוכה, לא נראה לי שיש איזה ילד או אמא מאוכזבים שימשיכו לרוץ לקנות באור החיים...
הטעם בפה מר מדי!
מזדהה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האורות;863020:

מה כל כך קשה להבין???
עוד יותר קשה להבין איך פרסומאים לא מבינים שאכזבות של ילדים לא בדיוק עוזרים במכירות! רוצים לתת "משהו קטן וטוב מעלית"? תכתבו שזה מה שאתם נותנים ואל תכפילו ב-8.

• הוסף לסימניות
אני כבר לא מקשיבה לפרסומות שלהם. וזה קרה אחרי שהם פירסמו משהו כמו "כל ספרי פלדהיים במבצע" הגעתי אחרי הבטחה בבית שאני מביאה ספרים, ומה שמצאתי זה כמה ספרים שעבר זמנם או שמנסים להכניסם לשוק.

כמובן שקניתי משהו בעל כורחי, ומממש התאכזבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;863107:
עוד יותר קשה להבין איך פרסומאים לא מבינים שאכזבות של ילדים לא בדיוק עוזרים במכירות! רוצים לתת "משהו קטן וטוב מעלית"? תכתבו שזה מה שאתם נותנים ואל תכפילו ב-8.

אולי הם יודעים שילדים טבעם לסלוח ולשכוח...
(מה שאין כן ההורים...:))

• הוסף לסימניות
בולטון בכלל לא כל כך ברורים לאחרונה.

ראיתי מודעה שהם מחפשים עובדים שממש לא רואיה לייצג משרד פרסום ברמתם..
מה קורה שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה