דרוש מידע עשיתם ליסינג תפעולי פרטי? יש לי שאלה קטנה...

• הוסף לסימניות
(רגע לפני שיגידו לי שיש אשכולות קיימים בנושא...אני יודע! יש הכל חוץ מאינפורמציה שאני מחפש.)

קבלתי החלטה שאני מעוניין בליסינג תפעולי, כולל הכל טיפולים אחזקה וכו,
כזה שאין לי שום הוצאה נוספת למעט מקדמה ותשלום חודשי...
רציתי רק לדעת האם זה באמת כך??? או שיש כל מיני אותיות קטנות שלא מספרים??
(לדוגמה סיפור אמיתי יש לנו במשפחה מישהו שנכנס לו חתול למכסה מנוע והוא חויב ב4000 ש"ח)

במידה ויש המלצה על סוכן ספציפי אשמח לקבל מספר.

• הוסף לסימניות
עשיתי לאבי באופן פרטי.
פעם באוויס ופעם בשלמה סיקסט
בסופו של יום המחירים דומים בכל החברות אבל לקראת סוף ה3 שנים הם דורשים שתעשה טסט.
וישנן חברות שדורשות שאתה תכניס את האוטו למוסך לטיפול. (קרי - הם משלמים אבל העול עליך).
צריך לבדוק בדיוק מה הם דורשים שאתה כחוכר תעשה.
בנוסף לראות שהאגרת רישוי משולמת על ידם (אם אתה מעוניין בכך)
אם בסוף התקופה אתה מחזיר רכב עם פגיעות הם מחייבים על כך
אבל תוך התקופה אם פגעת במשהו וכדו' פשוט לתקן ע"י חברת הליסינג

• הוסף לסימניות
אולי ישנה כזו אופציה
לי לא הציעו אותה.
אולי במחשבה לאחור הייתי יכול לדרוש דבר כזה

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
מעוניינת בליסינג תפעולי פרטי.
יש חברה מומלצת? או הפוך, חברה עם דיס להזהר?

• הוסף לסימניות
אם כבר קפץ האשכול
מישהו יכול לתת סדר גודל של מחירים לרכב קטן וכן כמובן פרטים מה זה כולל וכו'
משום מה המידע על התחום הזה מאד לוקה בחסר במרחבי הרשת (אולי יש לזה סיבה טובה...).

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בעבר ליסינג תפעולי.
שילמתי יותר יקר כדי ללכת לחברה מוכרת ואמינה כדי לא ליפול בפח - תחום הליסינג ידוע כמקום בו יש הרבה עוקצים, ולכן עשיתי דרך אלבר - שבהשכרת רכב הם מעולים ואמינים.
(@הכלבויניק, יש לי הוכחות כתובות לכל הנכתב, אם למרות זאת זה לא בסדר לכתוב שם של חברה נא למחוק את השורה האחרונה, תודה רבה)

לאחר שהחזרתי את הרכב (בהחזרה מוקדמת) קיבלתי אישור על כך שאין נזקים ברכב, ואמרו לי שישלחו לי פירוט תשלומים במייל (קנס החזרה מוקדמת, חריגת ק"מ ועוד)
קיבלתי חשבונית תשלום על נזקים!!!, קיבלתי חשבון מנופח על חישוב הק"מ וקיבלתי קנס מוגדל - יותר מהרשום בחוזה ! שלחתי להם את ההערות וחוץ מלגבי דבר אחד שהם 'הסכימו' שאני צריך לשלם פחות כסף (פער 'זניח' של 2000 ש"ח) הם לא הגיבו לשאר הטענות - כולל על האישור שיש לי על אי נזקים לרכב מטעמם, רק פנו לעורך דין, ששמע את כל הטענות שלי, הבטיח שיבדוק ויחזיר תשובה ובמקום זה פנה להוצל"פ בבקשה לעיקול חשבון.

אז מי שרוצה ליסינג פרטי כדי שיהיה לו שקט, שיחשוב על זה שוב.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה