כללי עשיתם לי חשק לשתף

• הוסף לסימניות
אהה... מיתוג יפה!
וגם חדר האוכל מרשים... אמיתי לגמרי... מקום ששווה ביקור! השקיעו טוב האבלסים!

צפה בקובץ המצורף 332308

קבצים מצורפים

• צילום מסך 5777.04.11 ב.10.18.24 לפ׳.jpg
    KB 240.3 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
כיף לשמוע שאוהבים.
לגבי השאלות על הערך הזמין של הקוסמטיקאית:
ממחקר קצר שעשיתי ראיתי שלקרבת מקום יש השפעה מאד גבוהה על הבחירה לאיזה קוסמטיקאית ללכת. (תלוי בשביל איזה טיפול, אבל בגדול זה משפיע מאד)
והלקוחה אמרה שמתגובות של קליינטיות היא רואה שבאזור שלה יש ממש חסר. אז הערך הזמין ענה לנו על השאיפה של קהל המטרה.
אבל - זמין ולא מקצועי, זה לא שווה. וחוצמיזה מודעה שמתפרסמת לכלל העיר לא יכולה לציין רק קרבת מקום.
ולכן חילקתי כך את ערכי המותג:
ערך מרכזי - מקצועי.
ערך משני - זמין.
ערך רקע - אישי. (לא עוד מכון קוסמטי גדול שאת לא יודעת לאיזה ידיים תפלי, חני היא בעלת העסק)

• הוסף לסימניות
מירוש
אלופה!
אהבתי מאד את המיתוגים
במיוחד את המיתוג של המלך שלמה!חזק!

אני גם חושבת לגבי הטיפוגרפיה של המלך שלמה
שיש מה לשפר שם

אגב ראיתי עכשיו את הפרסום של מעוף, שאפו!

עושה לי נחת;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;2383049:
מירוש
אלופה!
אהבתי מאד את המיתוגים
במיוחד את המיתוג של המלך שלמה!חזק!

אני גם חושבת לגבי הטיפוגרפיה של המלך שלמה
שיש מה לשפר שם

אגב ראיתי עכשיו את הפרסום של מעוף, שאפו!

עושה לי נחת;)

תודה גיטי,
גם לגבי מעוף, שמחה לשמוע (רק מעצבן שהם לא קיבלו את הפרסומת המותאמת לגודל של העמ' והעיתון פשוט מתח את המודעה לצדדים.)

• הוסף לסימניות
מקסים מירי!
הסימבול של שלמה המלך חזק, והקוסמטיקאית אכן שונה ומיוחד!

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
יוואו, WOW
ברור שמי פונה אליכם יודע שיקבל עיצוב יוקרתי ואישי והוא לא יהיה שפן ניסיונות...

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי... גם המלון וגם הקוסמטיקאית... ממש מדהים!

• הוסף לסימניות
עבודות מושקעות ומשובחות
העיצוב וההגשה נעימים לעין
הלוגו של מלון המלך שלמה אכן משדר את שכתבת
העיצוב של הקוסמטיקאית עדין, אישי ומזמין

במודעה של הקוסמטיקאית הפריע לי שהטקסט מעל התמונה
לדעתי, מעט להוריד את כל הטקסט למטה

תודה על השיתוף :)

• הוסף לסימניות
יפהפה!
אני מצטרפת לכל השבחים.
אם כי אעיר הערונת לגבי הטיפוגרפיה של הלוגו של המלון.
דורש סדר וליטוש. וכן, הפונט לא מספיק מוצלח. בניגוד למשחק האותיות באנגלית - שזה מאד מוצלח.

• הוסף לסימניות
המודעה עם המגבות כל כך מבודלת ושונה משאר הקוסמטיקאיות,
תפס מאד את המבט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה