מידע שימושי עשיתם קורס של מסילה - נשמח לשמוע את דעתכם!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לעבוד בליווי זה יותר סיפוק ושליחות מאשר כסף
הרבה עבודה ומאמץ ושכר לא משהו
אבל מי שבנוי לזה סיפוק אדיר שמצליחים

• הוסף לסימניות
כבר הרבה זמן אחרי הקורס.
קורס שנותן באמת המון המון המון.
המחיר ממש זניח אל מול התועלת של הקורס.
גם חברים שלא לקחו את זה למקום המקצועי עזר להם בצורה משמעותית לאורך זמן.
(יוצא לנו לדבר לפעמים מטבע הדברים גם מתייעצים איתי על משכנתאות שזה תחום העיסוק העיקרי שלי)
כל החומר מלווה ע"י המרצים מספר אחד בתחומו באמת עוברים המות תחומים.
זכויות ביטו"ל וכדו,
שוק ההון.
ריבית דריבית.
חתונות ילדים וכל המסתעף.
ניהול עסק.
סוגי רישום לעסקים.
ביטוחים.
נדל"ן.
משכנתאות.
גיל השלישי.
ועוד הרבה נושאים בצורה מאוד מעמיקה.
בסוף מלווה כלכלי הוא סוג של רופא משפחה מבין בהרבה תחומים ויודע גם להפנות להרחבת ידע למי שמתמקצע באותו תחום ולכן צריך להבין קצת בהכול.
אני באופן אישי גם מלווה משפחות (לא בכמות גדולה כי אין לי זמן לצערי)ןזה עבודה שלא מתעשרים ממנה אבל אפשר בהחלט להכניס ממנה סכום יפה כהכנסה מהצד והשכר הגדול זה לראות משפחות שלא רק עולות על דרך המלך אלא מזנקות קדימה.
.
אפשר גם לחייג להתייעץ איתי בכיף.
נ.ב. אין לי שם אחוזים עדיין ככל הידוע לי ככה שאני נקי מאינטרס.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעת על הקורסים של מסילה - מה שהם מפרסמים עכשיו גם כאן בפרוג קורס מאמנים כלכליים
תודה
אחד הקורסים המקצועיים שיש בציבור החרדי שווה כל שקל מתעסק כבר הרבה מים בתחום הליווי אפשר להתפרנס מזה יפה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה