- הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצהחומרים של דרמה לוספי
ולא יודעת אם מטפלת באקנה, תתקשרי אליה
הטיפול שעשית אצלה מחזיק גם אחרי כמה חודשים?
וגם אני רוצה לדעת, אם אני קונה תכשירים טובים אצל קוסמטיקאית זה יכול לבוא במקום טיפול פנים? רואים מזה תוצאות?
סליחה על ההקפצהחומרים של דרמה לוספי
ולא יודעת אם מטפלת באקנה, תתקשרי אליה
חד משמעיתסליחה על ההקפצה
הטיפול שעשית אצלה מחזיק גם אחרי כמה חודשים?
וגם אני רוצה לדעת, אם אני קונה תכשירים טובים אצל קוסמטיקאית זה יכול לבוא במקום טיפול פנים? רואים מזה תוצאות?
אני מנקה פנים כל יום+קרם לחות אבל אני פתאום מפחדת שזה חברות לא טובות וזה רק הורס את הפניםJ
חד משמעית
אם את מקפידה לנקות פנים ולשים קרם לחות כל יום+ חומרים איכותיים
תכשירים איכותיים קונים אך ורק בקניה אישית אצל קוסמטיקאיתאני מנקה פנים כל יום+קרם לחות אבל אני פתאום מפחדת שזה חברות לא טובות וזה רק הורס את הפנים
תכשירים של מיכל סבון טבעי נקרא איכותי?
ראיתי על זה מלא המלצות בפרוג וזה גם מחירים שפויים אבל רוצה לשמוע על זה עוד ואיזה כדאי להזמין
אני אשמח לקבל את המספר שלהבמודיעין עילית יש את דלית וולק- מצוינת ממש.
אני אשמח לקבל את המספר שלה
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים