עשית פעם טיפול פנים?

• הוסף לסימניות
חומרים של דרמה לוספי
ולא יודעת אם מטפלת באקנה, תתקשרי אליה
סליחה על ההקפצה
הטיפול שעשית אצלה מחזיק גם אחרי כמה חודשים?
וגם אני רוצה לדעת, אם אני קונה תכשירים טובים אצל קוסמטיקאית זה יכול לבוא במקום טיפול פנים? רואים מזה תוצאות?

• הוסף לסימניות
J
סליחה על ההקפצה
הטיפול שעשית אצלה מחזיק גם אחרי כמה חודשים?
וגם אני רוצה לדעת, אם אני קונה תכשירים טובים אצל קוסמטיקאית זה יכול לבוא במקום טיפול פנים? רואים מזה תוצאות?
חד משמעית
אם את מקפידה לנקות פנים ולשים קרם לחות כל יום+ חומרים איכותיים

• תודה
Reactions: s.y
  • הוסף לסימניות
J

חד משמעית
אם את מקפידה לנקות פנים ולשים קרם לחות כל יום+ חומרים איכותיים
אני מנקה פנים כל יום+קרם לחות אבל אני פתאום מפחדת שזה חברות לא טובות וזה רק הורס את הפנים
תכשירים של מיכל סבון טבעי נקרא איכותי?
ראיתי על זה מלא המלצות בפרוג וזה גם מחירים שפויים אבל רוצה לשמוע על זה עוד ואיזה כדאי להזמין

• הוסף לסימניות
אני מנקה פנים כל יום+קרם לחות אבל אני פתאום מפחדת שזה חברות לא טובות וזה רק הורס את הפנים
תכשירים של מיכל סבון טבעי נקרא איכותי?
ראיתי על זה מלא המלצות בפרוג וזה גם מחירים שפויים אבל רוצה לשמוע על זה עוד ואיזה כדאי להזמין
תכשירים איכותיים קונים אך ורק בקניה אישית אצל קוסמטיקאית
מוצרי מדף לא פעילים מספיק. לכן הם יכולים להיות מוצרי מדף.
הדבר היחיד שקונים מוצר מדף זה סבון פנים

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית יש את דלית וולק- מצוינת ממש.

ברמת גן יש את ילנה לברוב, תותחית על, אמינה והעבודה שלה מוכיחה את עצמה בשטח, מפנקת הרבה יותר מסתם טיפול פנים רגיל. 0525778035

• הוסף לסימניות
למישהי יש מידע על קוסמטיקאית טובה ומקצועית מאוד!! בצפת?

• הוסף לסימניות
ראיתי שדבי וולף מפרסמת על טיפולי פנים במכונים שלה
האם מישהי התנסתה אצלה, אם כן איך היה?
אשמח להמלצות/דיס.
תודה!

• הוסף לסימניות
המלצה לקוסמטיקאית טובה לטיפולי פנים בירושלים-יש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה