עשן/חדות, או שהכלי מוגבל?

• הוסף לסימניות
לכבוד ר"ח עשינו "על האש".
קרני השמש חדרו דרך הבוגנויליה ועשו אפקט מדהים על העשן.
חייב תיעוד.
יש לי קנון SX260 חביבה ביותר.
ניסיתי כמה אופציות, כמה זויות. אהממ... נחמד אבל לא מה שרציתי שיצא.
במחשבה שניה, אולי בגלל מסך העשן אין אופציה לחדות?
כשהכנסתי את הילדים לתמונה קיבלתי אובייקט שהפוקוס התמקד עליו.
אודה לעצות מקצועיות במסגרת הכלי האם ואיך אפשר לשפר תוצאות בכזה מצב.

ואם אין מה לצפות מהמצלמה, אז... כמו שאומרים:"אלה החיים"...
(כשיהיה לי כסף משועמם אקנה בו מצלמה הגונה בשביל התחביב)

• הוסף לסימניות
אני תמיד חולמת לתפוס תמונה עם כאלה קרני שמש.
זה פשוט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1662551:
אני תמיד חולמת לתפוס תמונה עם כאלה קרני שמש.
זה פשוט?
את צריכה לפתח יחסים טובים עם השמש. אחרת זה לא הולך...

• הוסף לסימניות
אין פה בעיה של חדות
הפוקוס על המנגל..

• הוסף לסימניות
נוי

חדות היא גם (בעיקר) עניין של קונטרסט

אם תעלי את הקונטרסט תראי שה"חדות" תשתפר
אבל אז תאבדי את האפקט של השמש בתוך העשן

זה יפה ככה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה