עזרה פאה יד שניה

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת היכן ניתן לקנות פאה יד שניה טובות במחיר טוב?
חוץ מאתר יד 2.

אודה לכל מידע בענין.
תודה.

• הוסף לסימניות
יש ברמת אשכול טגלס ווייגס

• הוסף לסימניות
זה לא עבורי, עבור גיסתי.
היא מחפשת לייס יד שניה במחיר סביר
קיין כזאתי בקשה בכלל?

• הוסף לסימניות
5-9, (השערה, לא יודעת בדיוק)
יש גם לייס יד ראשונה של המותג בוורלי וויגס, במחיר 9

• הוסף לסימניות
בוויג בוקס בהר חוצבים רוב הפאות הם לייס באזור ה-5 אלף

• הוסף לסימניות
זה לא עבורי, עבור גיסתי.
היא מחפשת לייס יד שניה במחיר סביר
קיין כזאתי בקשה בכלל?
אני מוכרת את הפאה שלי, נקנתה לפני שנה +3 פאת קופסה שלקחתי לפאנית שבנתה לי את הפאה מחדש טופ לייס מלפני חצי שנה, אורך 30ס"מ חום עם גוונים בהירים מחיר 4000 גמיש, שמורה מאד!. תמונה במיל ג'ימייל-n0533133819

• הוסף לסימניות
יש את שני- פאנית בבית שמש
מייצרת פאות ויש לה גם פאות יד שניה מצוינות
גם הפאות החדשות שלה זולות יחסית- אפשר למצוא ב- 5,000
שני- 054-8470224

• הוסף לסימניות
ולי יש פאה בלונדינית טופ לייס כ- 30 ס"מ- שיער רוסי למכירה ב- 2,800.
dinaabraham10.....gmail.com

• הוסף לסימניות
מי שמעונינת בסקין שיער פצצה של שבי פלס במחיר אטרקטיבי במיוחד צבע 7
אני מוכרת, בקושי היה בשימוש 0527626897

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה