פאה למסירה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
גם אני הגעתי למסקנה שאפשר בלי פאה!
ומוסרת אותה למי שמעונינת או מישהי שאתן מכירות אולי כלה שצריכה. או להבדיל ארגון שאוסף עבור חולי סרטן.
הפאה במצב מצוין היתה בשימוש כ-3 שנים (רק בשבתות, חגים, אירועים...) צבע מס' 2 (חום כהה)

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!!ואם את כבר מורידה פאה ומוסרת אז תעשי בזה מצווה על הדרך-ובאמת כמו שציינת תמסרי למשהיא שחולה..
בהצלחההה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;588076:
כל הכבוד!!ואם את כבר מורידה פאה ומוסרת אז תעשי בזה מצווה על הדרך-ובאמת כמו שציינת תמסרי למשהיא שחולה..
בהצלחההה!!!

מורידה פאה?
ארוכה או קצרה?
כל הכ...!

אוכל לקבל יותר פרטים באישי?
תודות לך ויישר כח.

• הוסף לסימניות
אפשר פרטים חלק\מתולתל ארוך קצר של מי הפאה (חברה)

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל יותר פרטים

• הוסף לסימניות
לאחר שקיבלתי כמה בקשות באישי צילמתי אותה, ולמי שהפאה תתאים כמה שיותר, שתגיד.
צבע מס' 2, ראש די גדול

• הוסף לסימניות
הלואי על כולנו!

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שרצת לזכות אותי אך הפאה נמסרה לראשונה ששלחה
(חבל שלא היו לי כמה לכולם:))

• הוסף לסימניות
מצדיעה לך.
ואחרי שראיתי את האורך, אז עוד הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
באמת מעורר התפעלות...
אשריך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. לב;589418:
מילא למסור לחולים, אבל למישהי אחרת? אם את חושבת שזה אסור אז את מחטיאה אותה, לא? במיוחד שזו פיאה ארוכה...

אז מה בקו ההגנה אומרים?

מה בקשר לפאה בבית?
ואם זה לכלה?
ואם לדעת הרב שלה זה לא בעיה?

ומה בקו ההתקפה אומרים?

איפה הוי דן כל אדם לכף זכות?

• הוסף לסימניות
מעריכה מאוד את עינוותנותך!
למרות שהחלטת ללכת על יותר מהודר, אינך חושבת שכל האחרות "חוטאות"....

• הוסף לסימניות
אכן, כך יהודי אמיתי אמור לחשוב.
זו הדרך שלי, ואל לי לפסול דרכים אחרות, כי יש הרבה שבילים לעשות להקב"ה נחת רוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. לב;589418:
מילא למסור לחולים,
לחולים- זה לא נראה כשיער אמיתי!
נכתב ע"י ח. לב;589418:
אם את חושבת שזה אסור אז את מחטיאה אותה, לא?
אם קנית משהו עם הכשר שאת לא משתמשת בטעות, והשכנה כן משתמשת, לא תביאי לה?
נכתב ע"י ח. לב;589418:
במיוחד שזו פיאה ארוכה...
מסרתי למישהי שרוצה רק לבית!

ואולי.... כל מי שרואה את האשכול וחשבה לעבור למטפחות תדע שהיום זה כבר לא יוצא דופן ויש מטפחות נורמליות עם קשירות מהממות (לאו דווקא מודרניות), והמראה מאוד צעיר ורענן! (כמובן שצריך יותר להשקיע באיפור מקצועי כי אין את הפאה שתסתיר או תחפה).
גם לי היה קשה לכן השארתי את הפאה אצלי עד שהרגשתי שאני שלימה מכל הבחינות. ו... כן, אני שלימה!

• הוסף לסימניות
יישר כוח על ההחלטה!

חשוב להזכיר לכל מי שעושה את הצעד, שגם עם מטפחת יש להקפיד שלא תיראה שום שערה, כמו שהיה עם הפאה.

• הוסף לסימניות
בלי קשר למה שאני נוהגת, כמו שיש רבנים שמתירים פאות והמטפחת זה הידור ללא ספק, יש רבנים גדולים ובקיאים בכל התורה כולה, ורק בגלל בקיאותם! התירו שאפשר להשאיר מקדימה שערות ללא כיסוי וכמובן שכיסוי שלם הוא המהודר!
לכן כל אחד ינהג לפי רבותיו ומבלי להרגיש איזושהיא תחרות מה נחשב יותר טוב!
מקווה שהובנתי נכון, ובלי כוונה להעיר לאף אחת.

(ד.א. מי שרוצה רעיון לקשירת כיסוי ראש שלם אשמח לתת באישי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה